5 μπάνια από σπίτια διασήμων, ώστε να εμπνευστείτε για το δικό σας!

Πολλοί διάσημοι είναι γενημμένοι για να έχουν στυλ! Εάν δεν γνωρίζουν όμως οι ίδιοι, τότε ένα είναι σίγουρο, ότι έχουν πρόσβαση στους καλύτερους διακοσμητές του χώρου! Σίγουρα οι επιλογές τους τραβάνε την προσοχή μας με εντυπωσιακά ρούχα αλλά και…σπίτια!

Sarah Jessica Parker: Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες ο σύζυγός της, αγόρασε ένα διαμέρισμα στη Ν.Υόρκη, αξίας 35.000.000$. Μεταξύ άλλων, το μεγαλύτερο μπάνιο, είναι το όνειρο κάθε γυναίκας. Μεγάλη μπανιέρα στο κέντρο, ξύλινα ράφια, ντουζιέρα με γυάλινες πόρτες και λευκή minimal διακόσμηση.

Adele: Πρόσφατα, αγόρα;σε ένα διαμέρισμα στο beverly Hills αξίας 9.500.000$. To μπάνιο της Adele, έχει αέρα εξοχής και είναι πολύ όμορφο. Τοίχοι επενδυμένοι με γκρι ξύλο, μεγάλα παράθυρα, γυάλινη οροφή και το εντυπωσιακότερο, μια μεγάλη πολυθρόνα στο κέντρο του μπάνιου.

 

Ben Stiller: Ο λόγος για τον Ben Stiller που πρόσφατα αγόρασε ένα νέο διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη, αξίας 15.000.000$ . Εκτός από τα 4 υπνοδωμάτια, το διαμέρισμα περιλαμβάνει και το καταπληκτικό μπάνιο που βλέπετε στη φωτογραφία. Το σκούρο ξύλο είναι απίστευτα κομψό, ενώ οι δύο υπέροχοι νιπτήρες βρίσκονται απέναντι από την ντουζιέρα με τις γυάλινες πόρτες. Δεν θα μπορούσε βέβαια να λείπει η μπανιέρα που αποτελεί χώρο χαλάρωσης για να κάνει κάποιος ένα ζεστό μπάνιο.

Naomi Watts: Με έναν all time classic συνδυασμό λευκού με μαύρου χρώματος, έχουν επιλέξει να διακοσμήσουν ένα από τα μπάνια του διαμερίσματός τους η Naomi Watts και ο σύζυγός της Leiv Schreiber. Πάντα εντός στυλ οι χρωματικές επιλογές υτές, ενώ η καρέκλα δίπλα στη μπανιέρα, δίνει αίσθηση ζεστασιάς, σπάζοντας τα δυνατά χρώματα.

 

 

Khloe Kardashian: Το μπάνιο της νεότερης αδερφής των Kardashians είναι διακοσμημένο με αναφορά στο βυθό, ενώ η επιλογή του μαρμάρου, δημιουργεί την αίσθηση πολυτέλειας στο χώρο.

 

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search