2 μόνο κινήσεις για αόρατα παράθυρα

Υπάρχουν πολλά tips για το πως να κάνετε τα τζάμια σας να αστράφτουν! Παρακάτω θα βρείτε τον σωστό τρόπο για να έχετε αόρατες επιφάνειες με 2 μόνο κινήσεις:

1. Καθαρίζουμε από έξω προς τα μέσα. 
Χρησιμοποιώντας το βουρτσάκι της ηλεκτρικής σκούπας, σκουπίστε περιμετρικά, από πάνω και τις επιφάνειες των παραθύρων σας. Έτσι θα απομακρυνθούν μεγάλες ποσότητες σκόνης, που διαφορετικά θα ειχε μαζευτεί πάνω στο πανί σας. Χρησιμοποιήστε μια λεπτή πετσέτα γύρω από ένα κατσαβίδι για να φτάσετε και τις πιο δύσκολα προσβάσιμες επιφάνειες.

2. Καθαρίστε το τζάμι
Ρίξτε σπρέϊ καθαρισμού και σκουπίστε με ένα πανί που δεν αφήνει χνούδι. Καθαρίστε με οριζόντιες κινήσεις. Επαναλάβετε τη διαδικασία αφού πρώτα έχετε καθαρίσει και το εξωτερικό του τζαμιού, αυτή τη φορά με κάθετες κινήσεις.

Extra Tips: 
1. Χρησιμοποιήστε φυσικά καθαριστικά και όχι χημικά. Ανακατέψτε καθαρό οινόπνευμα με λίγο ξίδι σε ένα μπουκάλι και συμπληρώστε με αποστειρωμένο νερό.
2. Καθαρίστε τα τζάμια μια συννεφιασμένη ημέρα! Ο ήλιος στεγνώνει πιο γρήγορα το τζάμι με αποτέλεσμα να αφήνει σημάδια και έτσι τα τζάμια σας δεν θα είναι εντελώς αστραφτερά.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search