Διαλέξτε την ιδανική σανίδα SUP !

Ένα από τα πιο δημοφιλή water sport στην Ελλάδα είναι το Stand Up Paddling (όρθια κωπηλασία), η όπως οι περισσότεροι το γνωρίζουμε SUP. Το SUP αποτελεί άθλημα – χόμπι για πολλούς ανθρώπους καθώς δεν γνωρίζει φύλλο, ηλικία η σωματότυπο. Η βασική δραστηριότητα αφορά την ισορροπία η την κωπηλασία πάνω σε μια σανίδα σε όρθια η καθιστή στάση. Το άθλημα αυτό υπάρχει σε διάφορα μέρη του κόσμου και φαίνεται να πρωτοεμφανίστηκε πριν από χιλιάδες χρόνια.

Το SUP εχει αγαπηθεί πολύ στην Ελλάδα καθώς είμαστε και μια χώρα που βρέχεται από θάλασσα και τα θαλάσσια σπορ έχουν θέση στην ζωή μας. Αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε αυτό το χόμπι, εμείς είμαστε εδώ να σας δώσουμε τις απαραίτητες πληροφορίες ώστε να διαλέξετε την καλύτερη σανιδά SUP για εσάς.

Αρχικά οι σανίδες χωρίζονται σε δύο κατηγορίες στις φουσκωτές και στις συμπαγείς.

Οι φουσκωτές είναι οι πιο δημοφιλείς καθώς είναι άνετες στη μεταφορά και  την αποθήκευση. Είναι η ιδανική επιλογή για ταξίδια καθώς ξεφουσκώνουν και χωράνε σε μια τσάντα. Έχουν όλα τα χαρακτηριστικά απόδοσης, καθώς φουσκώνουν μέχρι 15psi και γίνονται συμπαγείς και σταθερές κατά την πλεύση στο νερό.

Οι συμπαγείς σανίδες είναι κατασκευασμένες από αφρό ΕPS, ίνες άνθρακα ή πλαστικό και μερικές φορές από ελαφρύ ξύλο. Αυτές οι σανίδες προτείνονται για αγώνες διότι προσφέρουν μέγιστη απόδοση στο νερό καθώς κινούνται πιο γρήγορα και με λιγότερη προσπάθεια. Ωστόσο η μεταφορά τους μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα σε περίπτωση επιλογής της καθώς καταλαμβάνει αρκετό χώρο και χρειάζεται σχάρα στο όχημα για να μεταφερθεί.

Ανακαλύψτε ολη την συλλογή με ενα κλικ εδώ!

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search