Πρωτοχρονιά 2023: Ξεχωριστές ευχές για… Καλή Χρονιά στους αγαπημένους σου!

Η Πρωτοχρονιά σηματοδοτεί την αρχή του νέου έτους και πολλοί είναι αυτοί που αποφασίζουν να κάνουν αλλαγές στη ζωή τους! Το νέο έτος να είναι φωτεινό για όλους γεμάτο ευτυχισμένες στιγμές με τους ανθρώπους που θελει ο καθένας κοντά του.

Πως θα ευχηθείτε όμως στους ανθρώπους που είσαι πιο κοντά, ξεπερνώντας την καθιερωμένη ευχή… “Καλή χρονιά”; Στείλτε ξεχωριστές ευχές, σε συγγενείς και αγαπημένους, μόλις το ρολόϊ, δείξει…00:00!

Μερικές ιδέες εδώ: 

  • Το 2023 να μας φέρει υγεία, ευημερία και ευτυχία και πολλές αγκαλιές. Δυνατές αγκαλιές …από εκείνες που σου κόβουν την ανάσα!
  •  Το 2023 να φέρει στη ζωή μας νέα ελπίδα, νέες προσδοκίες και να αφήσει στο παρελθόν τις πίκρες. Να βλέπουμε μπροστά και να χαμογελάμε!
  • Το 2023 να ταξιδέψεις… στους κόσμους που έχεις ονειρευτείς, στους κόσμους που είναι προσδοκία ζωής. Ευχές για Καλή Χρονιά !!!
  • Κάθε χρονιά έρχεται μόνο μια φορά. Ζήσε την στο έπακρο και απόλαυσε την κάθε στιγμή. Ευτυχισμένο το 2023!
  • Εύχομαι η νέα Χρονιά να σου φέρει τις πιο όμορφες στιγμές που θα θυμάσαι σ΄ όλη σου τη ζωή! Υγεία, αγάπη, χαμόγελο και δύναμη να είναι γεμάτη κάθε σου στιγμή και κάθε στόχος που θέτεις να επιτυγχάνεται! Φιλιά Πολλά!

 

Καλή Χρονιά! 

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search