Κάντε πιο εύκολο το τηγάνισμα του μπακαλιάρου – Επιλέξτε φριτέζα!

Ή 25η Μαρτίου εφτασε και μαζί της και το έθιμο για μπακαλιάρο και σκορδαλιά. Όλες οι νοικοκυρές που προετοιμάζονται για το τραπέζι ψάχνουν την καλύτερη συνταγή για κουρκούτι και τρέχουν στην αγορά για ξαρμυρισμένο μπακαλιάρο. Η γεύση πάντα μας αποζημιώνει και φέρνει την οικογένεια πιο κοντά σε ένα τραπέζι που γίνεται ημέρα αργίας. Πιο είναι όμως το δύσκολο κομμάτι; Μα φυσικά το τηγάνισμα του μπακαλιάρου. Αν επιλέξετε να τηγανίσετε μέσα τότε σίγουρα όλο το σπίτι θα μυρίσει και θα λερωθεί όλη η περιοχή γύρω από το τηγάνι σας. Αν το να τηγανίσετε στο μπαλκόνι η τον κήπο σας δεν αποτελεί μια επιλογή για εσάς τότε η λύση είναι μονόδρομος και λέγεται φριτέζα. Σίγουρα κάποιοι έχετε και την χρησιμοποιείτε ήδη και κάποιοι άλλοι το σκέφτεστε να αγοράσετε. Εμείς είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε κάποιες από τις καλύτερες επιλογές.

 

Γιατί όμως να θέλετε μια φριτέζα;  Για τους παρακάτω πολύ απλούς λόγους.

1. Τηγανίζει ομοιόμορφα όλο το περιεχόμενο
2. Δεν λερώνει την περιοχή τριγύρω καθώς διαθέτει καπάκι που κλείνει και περιορίζει το λάδι
3. Ανάλογα με το φαγητό που τηγανίσατε μπορείτε να κρατήσετε μέσα το λάδι και για επόμενη χρήση
4. Ολοκληρώνει το τηγάνισμα πιο γρήγορα από το τηγάνι
5. Εξυπηρετεί μεγαλύτερη ποσότητα με μια χρήση από όση το τηγάνι

Αυτοί και άλλοι λόγοι καθιστούν την φριτέζα ένα απαραίτητο για την κουζίνα εργαλείο.  Βρείτε ολη την συλλογή και κάντε πιο εύκολη την δουλειά σας στην κουζίνα με ένα κλικ εδώ !

 

 

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search