10 από τα πιο ακριβά ξενοδοχεία του κόσμου!

Κάναμε μια έρευνα και σας παρουσιάζουμε 10 από τα ακριβότερα ξενοδοχεία του κόσμου!

10. The Royal Suite – Burj Al-Arab – $28,000

Ένα από τα πιο γνωστά θέρετρα, το Burj Al-Arab, βρίσκεται στο Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Είναι το πρώτο παγκοσμίως ξενοδοχείο 7 αστέρων. Είναι το έβδομο ψηλότερο θέρετρο στον κόσμο και σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Tom Wright, σκοπός του οποίου ήταν να μοιάζει με πανί πλοίου.
Το θέρετρο είναι κατασκευασμένο πάνω σε ένα τεχνητό νήσι στο οποίο μπορείς να μεταφερθείς μόνο με γέφυρα. Τις εντυπώσεις κλέβει το υποθαλάσσιο εστιατόριο που διατηρεί το ξενοδοχείο!
Η σουίτα των 780τμ, είναι διακοσμημένη με χρυσό 22 καρατίων, διαθέτει σπα, μπάτλερ και αρκετούς υπαλλήλους για να σας εξυπηρετήσουν, κοστίζει $28,000 τη νύχτα!

9. The Royal Suite – The Plaza – $40,000

Μεταφερόμαστε στην Plaza της Νέας Υόρκης, σε μια σουίτα 400 τετραγωνικά πόδια, με 3 κρεβατοκάμαρες με θέα στην 5η λεωφόρο, 3 μπάνια, ένα σαλόνι, μια ξεχωριστή τραπεζαρία η οποία μπορεί να φιλοξενήσει έως και 12 άτομα.

8. The Hilltop Villa – $45,000

Αυτό το θέρετρο βρίσκεται στο νησί Laucala στα Φίτζι. Μια τεράστια έκταση με 3 βίλες, “Delana”, “Dua”, “Dua” και ίσως με την πιο όμορφη θέα του νησιού. Οι βίλες διαθέτουν ανετα υπνοδωμάτια, βιβλιοθήκη, ιδιωτική πισίνα με καταρράκτη και τζακούζι.

7. The Muraka Suite – The Conrad – $50,000

Στο νούμερο 7 έχουμε την σουίτα Muraka. Η σουίτα βρίσκεται στις Μαλδίβες στο The Conrad και είναι κάτω από την επιφάνεια του Ινδικού Ωκεανού.

6. The Penthouse Suite – Hôtel Martinez – $53,000

Η Penthouse σουίτα στο ξενοδοχείο Martinez, θα σας κοστίσει $53,000. Βρίσκεται στις Κάννες της Γαλλίας και είναι ίσως ένα από τα πιο γνωστά θέρετρα στην Κυανή Ακτή.
Μια σουίτα χωρισμένη σε 4 υπνοδωμάτια, μια τραπεζαρία, χαμάμ και ιδιωτικό τζακούζι στην ταράτσα σας περιμένουν.

5. Ty Warner Penthouse – Four Seasons – $60,000

Βρίσκεται στο ξενοδοχείο Four Seasons στη Νέα Υόρκη.
Διαθέτει πανοραμική θέα 360 μοιρών στην πόλη. Μπορεί αυτή η σουίτα να διαθέτει μόνο ένα υπνοδωμάτι0, ωστόσο θα έχετε πρόσβαση σε σπα, infinity tub με πανοραμική θέα, ιδιωτικό ασανσέρ, αφοσιωμένο προσωπικό και έναν οδηγό με Rolls Royce στη διάθεσή σας!

4. The Mark Penthouse – The Mark Hotel – $75,000

Θα έχετε στη διάθεσή σας, 5 υπνοδωμάτια, 4 τζάκια. 2 μπαρ κι έναν τεράστιο ανοιχτό χώρο μπροστά. Ίσως το πιο ωραίο με αυτήν τη σουίτα, είναι η τεράστια βεράντα με πανοραμική θέα στο Central Park.

3. The Royal Penthouse – Hotel President Wilson – $80,000

Εάν βρίσκεστε στη Γενεύη της Ελβετίας και έχετε 80.000$ για να περάσετε ένα βράδυ, τότε αυτό είναι το ιδανικό θέρετρο για εσάς! Το βασιλικό ρετιρέ του ξενοδοχείου, καταλαμβάνει ολόκληρο τον όγδοο όροφο. Έχετε στη διάθεση σας 12 υπνοδωμάτια και ένα τζακούζι με πανοραμική θέα στη λίμνη της Γενεύης και στο Λευκό Όρος. Προσφέρει 24ωρο προσωπικό μπάτλερ και προσωπικό σεφ.

2. Empathy Suite – The Palms – $100,000

Με 100,000$ το βράδυ, το Empathy Suite at The Palms, Las Vegas, είναι το δεύτερο πιο ακριβό θέρετρο στον πλανήτη. Θα έχετε στη διάθεσή σας δυο άνετα υπνοδωμάτια, θεραπευτικά τραπέζια για μασάζ, σπα, τζακούζι με θέα στο Λας Βέγκας. Αυτή η σουίτα θέρετρου είναι απολύτως για τους λάτρεις των έργων τέχνης, καθώς το σπίτι αποτελείται από έξι πρωτότυπα έργα του Damian Hurst.

1. Lover’s Deep – Luxury Submarine Hotel – $150,000

Το υποβρύχιο/θέρετρο βρίσκεται στην Αγία Λουκία. Θα έχετε στη διάθεση σας καταλύματα 5 αστέρων κάτω από τα κύματα, τον προσωπικό σας καπετάνιο, σεφ και μπάτλερ. Θα μπορείτε με ταχύπλοο ή και ελικόπτερο να μεταφερθείτε σε ακτές για μπάνιο, πλούσιο πρωινό και άφθονη σαμπάνια. Το Lover’s Deep Submarine είναι απολύτως εξοπλισμένο με πολυτέλεια. Επιπλέον, έχετε την επιλογή να αλλάξετε τη διαδρομή του ταξιδιού ώστε να ταιριάζει στις προσωπικές σας προτιμήσεις. Οπότε αν θέλετε, να μεταβείτε σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία, ο καπετάνιος θα υπακούσει τις οδηγίες σας.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search