Easter is coming!

Το Πάσχα πλησιάζει και έχουμε να σας παρουσιάσουμε μοναδικές ιδέες διακόσμησης που θα αναδείξουν το χώρο σας και θα ανεβάσουν τη διάθεση σας στα ύψη!

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή που βάζουμε όλη την ενέργεια μας και όλη τη δεξιοτεχνία μας για να πετύχουμε μια μοναδική ατμόσφαιρα κατάλληλη για την εποχή. Ε λοιπόν και πρέπει να δίνουμε την σημασία που χρειάζεται και την Πασχαλινή περίοδο. Χρωματιστά αβγά, λουλούδια, καλαθάκια και άλλα πολλά είναι αυτά που θα φέρουν την Πασχαλινή διάθεση στο χώρο σου και εμείς θα σου δείξουμε πως να το πετύχεις εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!

Πασχαλινό Στεφάνι

Δημιουργήστε ένα στεφάνι με βάση από ξερά κλαδιά και στερεώστε επάνω κόκκινα αβγά, σε διαφορετικά μεγέθη. Επίσης μπορείτε να βάψετε τα κλαδιά σε ασημί χρώμα ωστέ να δημιουργηθεί μια όμορφη οπτική αντίθεση που θα τραβήξει τα βλέμματα!

Φρέσκα Λουλούδια

Η άνοιξη μας έχει χτυπήσει την πόρτα και πρέπει οπωσδήποτε να το εκμεταλλευτούμε! Μπορείτε να πάρετε βαζάκια και να τοποθετήσετε μέσα κλαδιά ανθισμένης αμυγδαλιάς ή πολύχρωμα ανοιξιάτικα λουλούδια! Μέσα στα βαζάκια μπορείτε να τοποθετήσετε μικρά χρωματιστά αβγά ή ακόμη και βότσαλα. Φυσικά δεν μπορούμε να παραλείψουμε τις πασχαλιές. Είναι η εποχή τους και είναι στα καλύτερα τους, με αποτέλεσμα να γεμίσουν το χώρο σας με όμορφο, ευχάριστο και πασχαλινό άρωμα.

Πασχαλινά Βάζα

Είναι μια από τις πιο εύκολες πασχαλινές κατασκευές που θα μπορούσαμε να σας προτείνουμε. Αποτελεί must και πρέπει να την συμπεριλάβετε στην πασχαλινή διακόσμηση του χώρου σας. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι βάζα της αρεσκείας σας, κορδέλες και πασχαλινά αβγά σε διάφορα χρώματα και σχήματα.  Στολίστε τα βάζα με τις κορδέλες και τοποθετήστε μέσα τα αβγά. Ιδανικά θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε βάζα σε διαφορετικά μεγέθη και να τα τοποθετήσετε σε μια πιατέλα για να ολοκληρωθεί η σύνθεση.

Πασχαλινό Δέντρο

Επειδή το πασχαλινό δέντρο ίσως είναι κάπως υπερβολικό, μπορείτε σε ένα βάζο να τοποθετήσετε κλαδιά από κάποιο δέντρο και να κρεμάστε επάνω τους ξύλινα πασχαλινά αβγά. Το αποτέλεσμα θα σας μαγέψει!

Καλαθάκια

Αν πιάνουν τα χέρια σας και θέλετε να πάτε τη διακόσμηση, ένα βήμα παραπέρα, δεν έχετε παρά να ακολουθήστε απλά βήματα για DIY κατασκευές!
Μικρά καφάσια, κουτιά ή και καλάθια μπορούν να μεταμορφωθούν σε πανέμορφα πασχαλινά καλαθάκια οπού μπορείτε να τοποθετήσε τα πασχαλινά αβγά. Αρχικά πρέπει να λειάνετε την επιφάνεια του ξύλου με ρυζόχαρτο, μέχρι η επιφάνεια να γίνει λεια και επίπεδη. Μόλις ολοκληρώσετε το τρίψιμο, είναι απαραίτητο με ένα υγρό πανί να καθαρίσετε την επιφάνεια ώστε να φύγουν τα μικρά κομματάκια ξύλου που δημιουργήθηκαν από την τριβή. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα, γιατί ακόμη κι ένα πολύ μικρό κομματάκι ξύλου, μπορεί να χαλάσει όλο το αποτέλεσμα της κατασκευής. Στη συνέχεια πρέπει να διαλέξετε τι σχέδιο θα κολλήσετε πάνω στο ξύλο. Μπορείτε να επιλέξετε διάφορα λουλούδια για παράδειγμα. Φροντίστε το σχήμα και το σχέδιο που θα επιλέξετε να χωράει στην επιφάνεια που θέλετε να το κολλήσετε. Καλό θα ήταν να περάσετε την επιφάνεια του ξύλου με ακρυλικό χρώμα στην ίδια απόχρωση που είναι και το φόντο του σχεδίου που θέλετε να τοποθετήσετε, αφού πρώτα το περάσετε με αστάρι και το αφήσετε να στεγνώσει. Με κόλλα ειδική για ντεκουπάζ και ένα πινέλο, θα ολοκληρώσετε την κατασκευή. Παίρνετε λίγη κόλλα με το πινέλο και την περνάτε στην επιφάνεια που θέλετε να κολλήσετε το χαρτί. Στην συνέχεια κολλάτε επάνω το χαρτί με την εικόνα της αρεσκείας σας και είστε έτοιμοι!

extra tip: Μπορείτε να στολίσετε τα καλαθάκια με ψεύτικο χορταράκι στον πάτο και να προσθέσετε από πάνω τα χρωματιστά αβγά!

Αφήστε τη φαντασία σας ελέυθερη και είμαστε σίγουροι πως τα αποτελέσματα θα είναι υπέροχα!

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search