Η μικρή αλλαγή που θα κάνει τους τοίχους σας αγνώριστους!

Εάν αποφασίσατε πως θέλετε να κάνετε μια αλλαγή και να διακοσμήσετε τους τοίχους σας, τότε έχετε πολλές επιλογές. Μπορείτε να τους προσθέσετε έργα τέχνης, ταπετσαρίες, custom κάδρα, ακόμη και “διαδραστικούς” πίνακες που θα σας προκαλούν χαρά!

Οικονομικές και πρακτικές λύσεις που τους κάνουν αγνώριστους, ενώ παράλληλα δίνουν στο χώρο μια πολύ ιδιαίτερη αισθητική! Ακολουθήστε τις παρακάτω προτάσεις για να δώσετε στους τοίχους σας έναν τελείως νέο χαρακτήρα.

Καμβάδες
Δεν είναι απαραίτητο να κρεμάσετε ένα βαρύ ξύλο στον τοίχο για να του δώσετε έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα. Οι καμβάδες αποτελούν την πλέον οικονομική και μοντέρνα λύση! Επιλέξτε ένα ενιαίο καμβά, έναν καμβά τρίπτυχο με 1 όμορφο τοπίο, ή αντίστοιχα ένα τοπίο χωρισμένο σε 5 ίσα μέρη.

Σας αρέσει ο καμβάς της φωτογραφίας; Βρείτε τρίπτυχα & καμβάδες σε αμέτρητα σχέδια και χρώματα, εδώ

Χειροποίητοι πίνακες
Ένας χειροποίητα ζωγραφισμένος πίνακας αποτελεί συνδυασμό υψηλής ποιότητας και μοναδικότητας στο χώρο. Δημιουργήστε υπέροχη αισθητική στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο με έναν πίνακα που είναι έτοιμος να κρεμαστεί κατασκευασμένο από 100% χειροτεχνία. Επιλέξτε έναν πίνακα με ζωντανά και ευχάριστα χρώματα ώστε να σας προκαλεί χαρά και θετικά συναισθήματα καθώς μπαίνετε στο σπίτι.

Βρείτε τον πίνακα της φωτογραφίας, εδώ

“Διαδραστικοί πίνακες”
Τι καλύτερο από το να μπορείτε να επεμβαίνετε συχνά στον πίνακα που έχετε επιλέξει για διακόσμηση του χώρου. Ένας πίνακας από φελλό, ή ένας πίνακας τύπου ξυστό είναι προϊόντα για ανθρώπους που αναζητούν πρωτότυπες διακοσμήσεις για τον τοίχο! Μετατρέψτε το σε ένα κομψό αξεσουάρ που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους! Βαλ’τε πινέζες επάνω στα μέρη που έχετε επισκεφθεί, επισυνάψτε σημειώσεις, εξασφαλίστε στα παιδιά σας ένα μη συμβατικό μάθημα γεωγραφίας, ή ακόμη καλύτερα δημιουργήστε μια συλλογή φωτογραφιών και αναμνηστικών από τις χώρες που έχετε επισκεφθεί.

Ομοίως και ένας πίνακας-ξυστό! Ειδικότερα εάν είστε λάτρεις των ταξιδίων, είναι ένας μοναδικός και μοντέρνος τρόπος να καταγράψετε ή να προγραμματίσετε τα επόμενα ταξίδια σας! Ξύστε τις χώρες που έχετε επισκεφθεί! Αυτόματα έχετε ένα καταπληκτικό καλλιτεχνικό στοιχείο στο χώρο σας!

Βρείτε πίνακες φελλού εδώ, και χάρτες τύπου ξυστό, εδώ.

Ταπετσαρίες τοίχου & πόρτας
Οι ταπετσαρίες είναι ο πλέον οικονομικός και μοντέρνος τρόπος να διακοσμήσετε ένα μεγάλο κομμάτι τοίχου. Επιλέξτε ανάμεσα σε μοναδικά pattern, από λουλούδια, υλικά δόμησης, χάρτες, τοπία και δώστε στο χώρο σας ανανεωμένη και ιδιαίτερη εμφάνιση. Επενδύστε σε μία ταπετσαρία που απεικονίζει υλικά δόμησης και “ντύστε” μια κολώνα του σπιτιού ή μια εσοχή με ράφια. Η μικρή λεπτομέρεια με το κάτι διαφορετικό θα ανανεώσει κατά πολύ το χώρο σας.

Διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει, εδώ

Βρείτε στην Polihome, τον πίνακα που ταιριάζει στο χώρο σας και κερδίστε έκπτωση -10% χρησιμοποιώντας στο καλάθι τον κωδικό “ARTPROMO10”

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search