Πως θα επιλέξετε το σωστό τραπεζάκι για το καθιστικό σας!

Coffee tables, τραπεζάκια σαλονιού, βοηθητικά  τραπεζάκια. Όπως και να τα ονομάσουμε αποτελούν επιλογή για το καθιστικό, καθώς είναι πολύ πρακτικά. Πως όμως θα επιλέξετε το σωστό για το χώρο σας; Δείτε παρακάτω Χ βασικά σημεία που θα σας βοηθήσουν να επιλέξτε το σωστό τραπεζάκι!

1. Το σχήμα
Ένα σημαντικό στοιχείο που πρέπει να προσέξετε για να διαλέξετε το κατάλληλο coffee table είναι το σχήμα του. Αν ο καναπές σας είναι μακρύς, προμηθευτείτε ένα τραπεζάκι ορθογώνιο ή οβάλ. Εάν ο καναπές είναι μικρότερος, και πάλι μπορειτε να επιλέξετε ένα ορθογώνιο ή ένα οβάλ τραπέζι, ωστόσο προσέξτε να μην υπερφορτώσετε τον χώρο. Οι πολύ μοντέρνοι καναπέδες μπορούν να «σηκώσουν» πιο εύκολα ένα τετράγωνο ή ένα στρογγυλό coffee table. Τα στρογγυλά coffee tables είναι επίσης ιδιαίτερα χρήσιμα αν το καθιστικό σας έχει αιχμές και θέλετε να τις απαλύνετε.

2. Το ύψος
Συνήθως, αν το τραπεζάκι είναι στο ίδιο ύψος ή λίγο ψηλότερο από τον καναπέ σας, δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν θέλετε όμως ένα πολύ χαλαρωτικό περιβάλλον ή έχετε χαμηλό καναπέ, διαλέξτε ένα χαμηλό τραπεζάκι για να ταιριάζει. Αν ο καναπές σας είναι χαμηλός, αλλά θέλετε το τραπέζι σας να είναι πιο ψηλά, διαλέξτε ένα με μικρότερη διάμετρο για να εξισορροπήσετε τη σύνθεση.

3. Το υλικό κατασκευής
Μην διαλέξετε ξύλο που χρειάζεται σουβέρ αν δεν σας αρέσουν. Επίσης, μην διαλέξετε ένα γυάλινο coffee table αν έχετε στο σπίτι πιτσιρίκια που πηδούν δεξιά αριστερά! Επιλέξτε ένα υλικό που θα συμπληρώνει την υπάρχουσα επίπλωση, αλλά ταυτόχρονα θα ταιριάζει με τη ζωή σας και το στιλ σας.

4. Η ποσότητα!
Εάν ο χώρος και η διάταξη σας το επιτρέπει, σκεφτείτε την πρόταση για πολλά τραπεζάκια και όχι για 1 ενιαίο. Τα πολλά τραπεζάκια, όσο και να σας φαίνεται περίεργο, είναι η ιδανική λύση για ένα μικρό χώρο! Δίνουν ευελιξία και μπορείτε να τα μεταφέρεται εύκολα! Εάν αντίθετα ο χώρος είναι μεγάλος, δεν υπάρχει πρόβλημα! Αποτελούν μια ιδιαίτερη εκλεπτυσμένη και πρωτότυπη ιδέα.

Σας άρεσαν τα τραπεζάκια σαλονιού στις φωτογραφίες; Βρείτε τα όλα, εδώ

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search