Προς πώληση το ρετιρέ του Justin Timberlake στη Νέα Υόρκη!

Ο Justin Timberlake και η σύζυγός του Jessica Biel έχουν βάλει το πανάκριβο ρετιρέ τους προς πώληση έναντι του ποσού των 7.995.000$

Τοποθετημένο στην κορυφή ενός συγκροτήματος που κατασκευάστηκε από τον γνωστό αρχιτέκτονα Gwathmey Siegel, το ρετιρέ μεγέθους 240 τ.μ. αγοράστηκε από το ζευγάρι το 2010 για 6.5 εκατομμύρια δολάρια. Έχει τρία υπνοδωμάτια, 3.5 μπάνια και ταράτσα 80 τ.μ. που καταλαμβάνει 3 πλευρές του κτιρίου.

Το άνετο εσωτερικό του με τις δερμάτινες πολυθρόνες και τους καναπέδες και το μεγάλο coffee table προσφέρει άπλετο χώρο για χαλάρωση και συναναστροφή. Τα παράθυρα εκτείνονται από το πάτωμα ως το ταβάνι και προσφέρουν ασύγκριτη θέα στο Μανχάταν, ενώ παράλληλα χαρίζουν πολύ φυσικό φως στον ήδη μεγάλο εσωτερικό χώρο.

Σε γενικές γραμμές το διαμέρισμα χαρακτηρίζουν οι λευκοί τοίχοι και η μίνιμαλ αισθητική κάτι που έρχεται να υπογραμμίσει η κατάλευκη κουζίνα με το χτιστό ψυγείο και τον αποθηκευτικό χώρο κρασιών, αλλά και η τραπεζαρία που βρίσκεται ακριβώς δίπλα της.

Ένα μικρό μπαρ με τρεις καρέκλες προσφέρει επιπρόσθετο χώρο για το πρωινό ή ένα ποτό αργά το απόγευμα, ενώ και εκεί υπάρχουν μεγάλα παράθυρα που προσφέρουν θέα στη Νέα Υόρκη. Όσοι πάντως θέλουν ακόμα καλύτερη θέα στην πόλη δεν έχουν παρά να βγουν στην άνετη τσιμεντένια ταράτσα.

Το βασικό μπάνιο του σπιτιού ξεχωρίζει για το λευκό του μάρμαρο και τις λευκές επιφάνειες, ενώ δεν λείπει ένα πολύ κομψό φωτιστικό αλλά και το φυσικό φως. Το κτίριο έχει τον δικό του θυρωρό, ιδιωτικό parking και το ιδιωτικό του γυμναστήριο.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search