5 ιδέες διακόσμησης για να μεταμορφώσεις το μπαλκόνι σου σε παράδεισο

Η θερμοκρασία μπορεί να θυμίζει περισσότερο καλοκαίρι, ωστόσο βρισκόμαστε στη καρδιά της άνοιξης κι εμείς έχουμε σκοπό να κάνουμε τα λαμπερά πρωινά και τα ατμοσφαιρικά απογεύματα της να μοιάζουν ακόμα πιο μαγικά, μετατρέποντας την βεράντα του σπιτιού μας σε μια σύγχρονη όαση.

Καθώς διανύουμε την πιο λουλουδένια εποχή του χρόνου, ανθίζουμε και εμείς μαζί της γεμάτες ενέργεια και φρέσκες ιδέες για ανανέωση, δύο στοιχεία που επιλέγουμε να αποτυπώσουμε στην διακόσμηση του εξωτερικού μας χώρου. Άλλωστε το αγαπημένο σου μπαλκόνι έχει την τάση να μεταμορφώνεται κάθε εποχή του χρόνου, καθώς ταυτόχρονα ανταποκρίνεται στις εκάστοτε ανάγκες και επιθυμίες σου. Επομένως με τον ερχομό του πρόωρου καλοκαιριού, πρώτος μας στόχος είναι να επαναφέρουμε στη καθημερινή μας ρουτίνα τη ξενοιασιά που προσφέρει το μπαλκόνι του σπιτιού μας.

Ολάνθιστα μπουκέτα, μοσχομυριστά κεριά, ατμοσφαιρικά λαμπάκια και bohemian ριχτάρια είναι τα κλειδιά για να μετατρέψεις την βεράντα σου σε ένα μαγικό καταφύγιο, το οποίο θα μοιάζει εντελώς αποκομμένο από τον έξω κόσμο. Άσε τη φαντασία και την δημιουργικότητά σου ελεύθερη και με σύμμαχο τις παρακάτω έξυπνες λύσεις διακόσμησης κάνε το μπαλκόνι σου το χώρο από το οποίο δεν θα μπορείς να ξεκολλήσεις.

Για ακόμα περισσότερες ιδέες κάνε scroll παρακάτω και αφέσου στην ομορφιά και την ανεμελιά αυτών των μπαλκονιών…

Τι πιο όμορφο από το να απολαμβάνεις τις ανοιξιάτικες βραδιές σα να βρίσκεσαι στην άνεση του υπνοδωματίου σου.

Έχεις σκεφτεί ποτέ να κατασκηνώσεις στη βεράντα σου; Δημιούργησε την ιδανική ατμόσφαιρα με μια σειρά από φωτάκια εξωτερικού χώρου.

Ακόμα και αν δεν διαθέτεις μεγάλο μπαλκόνι, μπορείς να φτιάξεις μια μικρή γωνία με έπιπλα που διαθέτουν ιδιαίτερο στυλ.

Άντλησε έμπνευση από τη φύση και ‘στόλισε’ το χώρο σου με φυτά και λουλούδια που θα δώσουν χρώμα και θα σου φτιάξουν τη διάθεση.

Αν αυτό που αναζητάς είναι η απόλυτη χαλάρωση, τότε ένα άνετο πουφ ή ένας συνδυασμός από μικρά και μεγάλα μαξιλάρια, θα μεταμορφώσουν το μπαλκόνι σου σε προέκταση του σαλονιού σου.

Φωτογραφίες: iStock/ Unsplash

Πηγή: Tlife.gr

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search