Ο έξυπνος τρόπος για να οργανώσετε ένα μικρό υπνοδωμάτιο σε 15 λεπτά!

Πολλές φορές 15 λεπτά είναι αρκετά για να μπει ένα δωμάτιο σε τάξη και να οργανωθεί.

Μην αγχώνεστε, λοιπόν, πριν καν ξεκινήσετε. Βάλτε το ρολόι σας να μετράει αντίστροφα και να είστε σίγουροι πως με το tip που σας δίνουμε παρακάτω, το υπνοδωμάτιό σας θα είναι σούπερ οργανωμένο σε μόλις 15 λεπτά.

Αν έχετε, λοιπόν, μόλις 15 λεπτά στη διάθεσή σας τότε το βασικό πράγμα που πρέπει να κάνετε για να οργανώσετε ένα μικρό υπνοδωμάτιο είναι να βρείτε μέρος για οτιδήποτε βρίσκεται μέσα σε αυτό.

Διώξτε το στρες από πάνω σας και βάλτε σε τάξη το υπνοδωμάτιό σας μέσα σε 15 λεπτά ή και σε ακόμα πιο λίγο χρόνο. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα όμορφο καλάθι ή και ένα μπαουλάκι το οποίο μπορεί να λειτουργεί και ως διακοσμητικό στον χώρο σας.

Πάρτε το καλάθι ή το μπαούλο σας και βάλτε μέσα σε αυτό ό,τι δημιουργεί ακαταστασία στο υπνοδωμάτιό σας. Έτσι μέσα σε μερικά λεπτά όλα θα είναι οργανωμένα και σε τάξη. Όταν βρείτε τον χρόνο κάποια άλλη στιγμή απλά βάλτε όλα όσα υπάρχουν μέσα στο καλάθι στη θέση τους.

Αν έχετε 30 λεπτά στη διάθεσή σας για καθάρισμα και οργάνωση τότε μπορείτε να κάνετε κάτι παραπάνω. Αν νιώθετε ότι το υπνοδωμάτιό σας, ό,τι κι αν κάνετε, δείχνει πάντα ακατάστατο τότε ίσως χρειαστούν κάποιες ουσιαστικές αλλαγές στα έπιπλα. Δοκιμάστε να βάλετε στον χώρο σας κάπως αλλιώς το κρεβάτι. Αν, για παράδειγμα, το έχετε στη μέση του δωματίου, κολλήστε το σε μια γωνία. Έτσι θα αποκτήσετε περισσότερο χώρο και ίσως το δωμάτιό σας δείξει μεγαλύτερο και πιο οργανωμένο. Μαζέψτε τα περισσότερα διακοσμητικά που δημιουργούν οπτική ακαταστασία και βάλτε τα σε κάποιο άλλο δωμάτιο. Αφήστε στο υπνοδωμάτιο μόνο 1-2 διακοσμητικά και τίποτα παραπάνω.

Τέλος, οργανώστε τα κομοδίνα σας. Ένα ακατάστατο κομοδίνο μπορεί να σας δημιουργεί εκνευρισμό και νεύρα χωρίς να το καταλαβαίνετε. Αφήστε πάνω σε αυτά τα απολύτως απαραίτητα.

Πηγή:spirossoulis.gr

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search