Τα χρώματα του φθινοπώρου στη διακόσμηση

Το φθινόπωρο έχει μια πραγματικά ενδιαφέρουσα χρωματική παλέτα και δεν έχεις παρά να την εκμεταλλευθείς για να δώσεις στιλ στο χώρο σου. Αρκεί να εμπνευστείς από την ιδιαιτερότητα της φύσης και τις αλλαγές που συμβαίνουν γύρω σου για να “κλέψεις” ιδέες και να ενσωματώσεις αυτήν την αίσθηση οικειότητας που εκπέμπει η εποχή, στο σπίτι σου. 
Το πετρόλ

Οι ατμοσφαιρικοί τόνοι και οι αποχρώσεις των πολύτιμων λίθων έχουν την τιμητική τους αυτήν την εποχή και ένα χρώμα όπως το πετρόλ δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα! Στα plus και το γεγονός ότι έχει αρκετά πιο “παιχνιδιάρικη” διάθεση και ξεφεύγει από τη σοβαρότητα του φθινοπώρου.

Το γκρι

It all sounds loft to me. Ή πώς το βιομηχανικό design θα είναι πάντα επίκαιρο! Αυτή η απόχρωση του γκρι έχει τη μοναδική ικανότητα να φέρνει αίσθηση ηρεμίας στο χώρο, αλλά ταυτόχρονα να τον κάνει ενδιαφέροντα και περισσότερο εναλλακτικό.

Η τερακότα

Η αγαπημένη τερακότα είναι ένα χρώμα που ταιριάζει πολύ στο φθινόπωρο. Έχει ζεστασιά, έχει bohemian χαρακτήρα και… ηρεμιστική διάθεση.

Το ανοιχτόχρωμο σταχτί

Δεν είναι γκρι. Ούτε και μπεζ. Είναι μια παράξενη ώχρα που… γκριζάρει. Είναι neutral, εύκολο, προσαρμόσιμο και σίγουρα βολικό για να στήσεις γύρω του τη διακόσμησή σου! Στα plus και το γεγονός που φέρνει φρεσκάδα και ταυτόχρονα είναι cozy!

Το σμαραγδί

Το σμαραγδί είναι σαγηνευτικό. Είναι κομψό, έχει φινέτσα, έχει προσωπικότητα, δεν είναι βαρετό και λάμπει σε όποιο χώρο ενταχθεί! Είναι η απόλυτη απόχρωση.

Το μαύρο

Το μαύρο δίνει δυναμικά το παρόν στο interior design και σίγουρα θα το λατρέψεις, όπως το little black dress σου!

Το πορτοκαλί

Πηγή: Tlife.gr

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search