Ιδέες για DIY Πασχαλινές Λαμπάδες!

Το Άγιο φως της Ανάστασης έρχεται και μας προσκαλεί να το μεταφέρουμε στο σπίτι μας ώστε να μας φωτίσει και να μας χαρίσει την ευλογία του. Όπως και κάθε χρόνια έτσι και φέτος απαραίτητο αξεσουάρ για την ανάσταση είναι η λαμπάδα. Αν λοιπόν έχετε βαφτιστήρι είναι μια από τις υποχρεώσεις σας να δωρίσετε στο πνευματικό σας παιδί την λαμπάδα που θα κρατάει την ώρα της Ανάστασης.
Αν έχετε την διάθεση και τον χρόνο είναι πολύ ωραία κίνηση να χαρίσετε στο βαφτιστήρι σας ή και σε κάποιος φίλο/φίλη η και συγγενή σας  μια χειροποίητη λαμπάδα που θα έχετε φτιάξει μόνοι σας.
Πριν τρομοκρατηθείτε στην ιδέα πρέπει να σας ενημερώσω πως είναι πιο εύκολο από όσο ακούγεται και θα είστε σε θέση να αφήσετε την φαντασία σας να δουλέψει. Με τον τρόπο αυτό θα περάσετε δημιουργικό και πολύτιμο χρόνο με τον εαυτό σας . Εμείς συγκεντρώσαμε και σας  παρουσιάζουμε κάποιες ιδέες για εύκολες χειροποίητες λαμπάδες ώστε να πάρετε έμπνευση και να δημιουργήσετε τις δικές σας!
Τα βασικά υλικά που θα χρειαστείτε είναι,  κάποιο κερί στο χρώμα και το σχήμα της αρεσκείας σας, κορδέλα ή σπάγκος, κάποιο διακοσμητικό στοιχείο που θα μπορούσε να είναι κάποιο μπρελόκ ή κρεμαστό στολίδι και κόλλα!

Τωρα μπορέιτε εχοντας ως παράδειγμα το παραπάνω, να πάρετε ιδέες και να δημιουργήσετε τις ιδιες η ακόμα και καλύτερες λαμπάδες απο αυτές που ακολουθούν!

Δημιουργήστε υπέροχες λαμπάδες και χαρίστε τες στα αγαπημένα σας πρόσωπα! Καλή Ανάσταση!

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search