Ιδέες για δώρα επίσκεψης στα Χριστουγεννιάτικα τραπέζια!

Κάθε χρόνο περιμένουμε τις γιορτές ώστε να περάσουμε χρόνο με τους συγγενείς μας, να βρεθούμε σε μεγάλα τραπέζια με όμορφη διάθεση και νόστιμα φαγητά. Σε αυτές τις επισκέψεις συνήθως καθόμαστε αρκετές ώρες και σίγουρα δεν μπορούμε να πάμε με άδεια χέρια. Παρακάτω σας έχουμε κάποιες όμορφες και οικονομικές λύσεις που σίγουρα θα αρέσουν στους οικοδεσπότες σας! 

1. Πιατέλα με μελομακάρονα ή κουραμπιέδες!
    Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να αγοράσετε μια όμορφη πιατέλα να την γεμίσετε με μελομακάρονα ή κουραμπιέδες (χειροποίητα ή αγοραστά) , και να τυλίξετε σαν δώρο ! Το μόνο σίγουρο        είναι πως το δώρο σας θα καταναλωθεί!
.                                                                                                               .

2. Καλάθι με κρασιά! Ένα καλάθι με διάφορα κρασιά μπορεί να αποτελέσει μια καλή λύση καθώς είναι κάτι που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας, απλά προμηθευτείτε ένα όμορφο καλάθι και
κάποια κρασιά και στολίστε τα όμορφα με κορδέλες! Μπορείτε φυσικά αν θέλετε το καλάθι σας να είναι πιο ακριβό, να προσθέσετε ένα καλό ουίσκι και κάποιους ξυρούς καρπούς!

.                                       .

3. Σετ σερβιρίσματος για πλατώ τυριών και αλλαντικών! Ένα όμορφο σετ με τα ειδικά μαχαίρια για πλατώ τυριών καθώς και κάποια προϊόντα (τυροκομικά και αλλαντικά ) διακοσμημένα
σε αν όμορφο καλάθι , είναι σίγουρα μια ιδέα που θα αρέσει και θα καταναλωθεί!

.                                                                                    .

Απαντήστε μας και εσείς στο μεγάλο δίλημμα Μελομακάρονα ή Κουραμπιέδες ; Σε όποια κατηγορία και αν ανήκετε μην ξεχνάτε 28 ημέρες για τα Χριστούγεννα!

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search