Τι να προσέξετε στην διακόσμηση των μικρών χώρων!

Κάθε χώρος του σπιτιού είτε μεγάλος είτε μικρός μπορεί να είναι εξίσου λειτουργικός αρκεί να αποφύγουμε κάποια λάθη ώστε να έχουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα! 

1.Μην τοποθετείτε πάρα πολλά έπιπλα. Oταν ένας χώρος είναι μικρός και τον φορτώνουμε με πάρα πολλά έπιπλα δημιουργούμε ένα αποπνικτικό αποτέλεσμα που μας κουράζει μόνο στην εικόνα. Υιοθετήστε ένα πιο minimal ύφος ώστε να σας ξεκουράζει και να καθαρίζεται και πιο εύκολα! 

2. Αγοράστε λειτουργικά έπιπλα, τα οποία θα μπορούν να εξυπηρετήσουν πάνω από μια ανάγκες σας, παραδείγματος χάρη επιλέξτε για τραπεζάκι σαλονιού κάποιο που θα έχει ρύθμιση στο ύψος και θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και ως γραφείο αλλά και ως τραπεζαρία η επίσης έναν καναπέ που μετατρέπεται εύκολα σε κρεβάτι ώστε να μπορείτε να φιλοξενήσετε κάποιον φίλο σας αν χρειαστεί!

3. Φροντίστε να αξιοποιήσετε όλες τις δυνατότητες του χώρου από κάποια κενά κάτω από τις σκάλες που μπορούν εύκολα να γίνουν αποθηκευτικός χώρος έως και περίεργες γωνίες που μπορούν να φιλοξενήσουν την βιβλιοθήκη σας!

4.Δώστε προσοχή στις υφές και στα υφάσματα που θα επιλέξετε από κουρτίνες μέχρι χαλιά και ριχτάρια ώστε να ταιριάζουν μεταξύ τους και να μην βαραίνουν τον χώρο με περιττή πληροφορία!

5.Τέλος προσέξτε τα χρώματα που θα επιλέξετε ώστε να δημιουργούν ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα που θα δένει αρμονικά με όλα τα έπιπλα του χώρου!

Βρείτε ιδέες διακόσμησης στην gallery που ακολουθεί!

 

 

 

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search