Φτιάξτε μόνοι σας τις πιο φανταστικές γλάστρες για το μπαλκόνι σας από… πετσέτες!

Μια φοβερή ιδέα με έναν αέρα υψηλής αισθητικής και ιδιαίτερου design! Η λύση βρίσκεται στην πρωτοτυπία και στη χρήση ιδιαίτερων υλικών με φαντασία. Στη συγκεκριμένη περίπτωση για να φτιάξετε αυτές τις υπέροχες γλάστρες θα χρειαστείτε πετσέτες, έναν κουβά, ένα ξύλο και λίγο τσιμέντο!

Χρησιμοποιήστε τον κουβά για να φτιάξετε το μείγμα του τσιμέντου. Ανακατέψτε το μείγμα με το ξύλο. Δεν θα πρέπει να είναι πολύ πηχτό αλλά ούτε και να τρέχει. Βυθίστε την πετσέτα μέσα στο μείγμα και καλύψτε την παντού με τσιμέντο. Βγάλτε την προσεκτικά και γυρίστε τον κουβά ανάποδα. Απλώστε την πετσέτα και δημιουργήστε της πτυχώσεις που εσείς θέλετε. Ανάλογα με τον κουβά που θα χρησιμοποιήσετε, θα φτιάξετε και το ανάλογο μέγεθος γλάστρας!

Αφήστε την πετσέτα να στεγνώσει για 24-48 ώρες. Αφού στεγνώσει αφαιρέστε τον κουβά και με ένα τρυπανάκι ανοίξτε 2 τρύπες στον πάτο για να αποστραγγίζουν το νερό από τα φυτά.

Εάν δεν έχετε παλιές πετσέτες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα παλιό σεντόνι (διπλωμένο στα 2ή3), παλιά σεμέν ή ότι δεν χρειάζεστε!

Έχετε παιδιά; Αυτή είναι η τέλεια ασχολία! Δώστε στα παιδιά λίγο χρώμα, και αφήστε τα να ζωγραφίσουν τις γλάστρες που φτιάξατε! Το αποτέλεσμα θα κάνει και εσάς και εκείνα πολύ χαρούμενους!

 

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search