7 DIΥ ιδέες με θερμοκολλητικό πιστόλι σιλικόνης

Το θερμοκολλητικό πιστόλι σιλικόνης, αποτελεί ένα εξαιρετικό και χρήσιμο εργαλείο σε ένα σπίτι! Μπορεί να σας βοηθήσει να διορθώσετε/επισκευάσετε κάτι , να δημιουργήσετε μερικές απίθανες κατασκευές ή να σας λύσει τα χέρια με έξυπνες χρήσεις του!

1. Κρεμάστε πράγματα χωρίς να κάνετε τρύπα στον τοίχο!

2. Φτιάξτε ένα σχήμα σε μορφή “S” στις 4 γωνίες του χαλιού και αυτόματα δημιουργείτε μια αντιολισθητική βάση για τα χαλιά!
Tip: Περιμένετε να στεγνώσει η σιλικόνη επάνω από το χαλί σας για να μην κολλήσει επάνω στο δάπεδο και το καταστρέψετε!

 

3.  Ρίξτε μια μικρή ποσότητα κόλλας σιλικόνης σε όσα παιδικά παιχνίδια μπάνιου έχουν τρύπα. Με αυτόν τον τρόπο θα αποτρέψετε την εμφάνιση της μούχλας στο εσωτερικό μέρος των παιχνιδιών.

 

 

4. Εάν τα κάδρα και οι κορνίζες στον τοίχο δεν μπορείτε να τα στηρίξετε ακριβώς στη μέση, τότε ρίξτε μια μικρή ποσότητα στις 2 κάτω γωνίες της κορνίζας. Αφήστε την να κρυώσει και στη συνέχεια με απλό τρόπο θα στερεώστε τις κορνίζες στον τοίχο χωρίς να γλιστράνε από τη θέση τους.

 

5. Φτιάξτε μόνοι σας ή με τα παιδιά σας, υπέροχα σχέδια σε άδεια βάζα. Στη συνέχεια βαψ’τε τα και θα έχετε την προσωπική σας πινελιά σε κάθε διακοσμητικό σας!

 

6. Ρίξτε μια μικρή ποσότητα σιλικόνης, σε φώτα ή πέτρινους τοίχους για να κρεμάσετε φωτάκια ή κάποιο άλλο ελαφρύ διακοσμητικό!

 

7. Εάν μαζεύετε φελλούς από άδεια μπουκάλια κρασιών, τότε εύκολα, μπορείτε να δημιουργήσετε οποιαδήποτε κατασκευή! Σχεδιάστε σε ένα χαρτί το σχέδιο και κολλήστε τους φελλούς εύκολα μεταξύ τους! Το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό!

 

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search