Μεταμορφώστε τα μπουκάλια σας, σε πανέμορφα καλοκαιρινά βάζα

Το καλοκαίρι είναι και επίσημα εδώ και το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι να καταπιαστούμε με δραστηριότητες που θέλουν κόπο και προσπαέθεια. Αφιερώστε ελάχιστο από το χρόνο σας και δημιουργήστε τα πιο όμορφα καλοκαιρινά βάζα χωρίς να ξοδέψετε σχεδόν καθόλου χρήματα.

Είναι μια διαδικασία που μπορείτε να την κάνετε και με τα παιδιά σας και να δημιουργήστε μαζί κάτι πολύ όμορφο που θα διακοσμεί το σπίτι σας! Θα χρειαστείτε γυάλινα μπουκάλια, ή ακόμη και παλιά βάζα από μαρμελάδες, και ακρυλική μπογιά στο χρώμα της επιλογής σας.

Εάν σας έχει περισσέψει μπογιά από το βάψιμο του σπιτιού σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή. Σε διαφορετική περίπτωση επιλέξτε την πιο μικρή συσκευασία ακρυλικής μπογιάς η οποία δεν ξεπερνάει τα 4€ στο εμπόριο.

Ξεκινήστε τη διαδικασία βάζοντας σε ένα γυάλινο μπολ τη μπογιά. Βαλ’ τε τόση, ανάλογα με το πόσα μπουκάλια θέλετε να βάψετε.

Παρ’ τε ένα μπουκάλι και ένα χωνί μια σύριγγα και ρίξτε την μπογιά στο εσωτερικό του. Γυρίστε το γύρω γύρω αφήνοντας τη μπογιά να καλύψει όλη την επιφάνεια στο εσωτερικό του μπουκαλιού. Αφαιρέστε την επιπλέον μπογιά και βάλτε το πώμα. Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία με όλα τα μπουκάλια ή τα βάζα.

Στο τέλος γυρίστε τα ανάποδα και αφήστε το χρώμα να τα βάψει ολόκληρα εσωτερικά. Καλό είναι να τα αφήσετε έτσι για ένα ολόκληρο βράδυ πριν τα χρησιμοποιήσετε.

Αυτός είναι ένας υπέροχος και οικονομικός τρόπος να γεμίσετε το σπίτι σας λουλούδια και να δείτε τη διάθεσή σας να φτιάχνει. Έρευνα του Πανεπιστημίου Rutgers στη Νέα Υόρκη έχει δείξει πως τα λουλούδια κάνουν τους ανθρώπους πιο ευτυχισμένους, αυξάνουν το αίσθημα ικανοποίησής τους από τη ζωή και επηρεάζουν θετικά την κοινωνική τους συμπεριφορά.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search