Πώς να καθαρίσεις την flat τηλεόραση σου!

Οι επίπεδες τηλεοράσεις είναι πλέον must για καλύτερη ποιότητα εικόνας αλλά και σαν μια in πινελιά για το σαλόνι σου. Όμως ως ηλεκτρική συσκευή είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη και θέλει προσοχή στο πώς θα την καθαρίσεις για να μην οδύρεσαι εκ των υστέρων για τη ζημιά που έκανες!

Βήμα πρώτο
Αγόρασες επιτέλους την flat, υπερσύγχρονη και μοντέρνα τηλεόραση που ονειρευόσουν. Και ανακαλύπτεις ότι είναι ο ιδανικός “μαγνήτης” σκόνης και δαχτυλιών, πράγμα που δεν αντέχεις. Πώς καθαρίζεις αυτό το τεχνολογικό αλλά τόσο ευαίσθητο θαύμα χωρίς να την γρατζουνίσεις ή να την καταστρέψεις; Με απλό τρόπο. Βήμα πρώτο: βγάλε την τηλεόραση από την πρίζα πριν την καθαρίσεις, όχι μόνο για την ασφάλειά σου αλλά και γιατί οι λεκέδες φαίνονται πολύ καλύτερα όταν είναι εκτός λειτουργίας.

Βήμα δεύτερο
Πέρασε την οθόνη κατά μήκος με απαλά σκουπίσματα από την μια άκρη στη άλλη με πανί από μικροΐνες. Κράτησε αυτό το πανί μόνο για αυτή τη δουλειά και μη σκουπίζεις τίποτε άλλο με αυτό.

Βήμα τρίτο
Με ένα δεύτερο πανί μικροΐνών σκούπισε το πίσω μέρος της τηλεόρασης αλλά και τα καλώδια. Τώρα είναι πανέτοιμη και απαλλαγμένη από σκόνη.

1. Μην σκουπίζεις ποτέ μια επίπεδη τηλεόραση με ρολό κουζίνας, χαρτομάντιλα ή το μανίκι σου! Η οθόνη της είναι τόσο ευαίσθητη που μπορεί να γρατσουνιστεί χωρίς καν να το καταλάβεις.

2. Ποτέ μην ψεκάζεις μια οθόνη LCD, LED ή plasma με κοινά καθαριστικά ή ακόμα και νερό καθώς μπορεί να εισχωρήσει σε αυτή προκαλώντας δαπανηρές βλάβες!

Πηγή: Tlife.gr

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search