Ζήσε τη gaming εμπειρία σου στο έπακρο!

Παίζεις games στον υπολογιστή και θέλεις ο χώρος σου να σε εμπνέει;

Ναι ένας καλός υπολογιστής μπορεί να βοηθήσει τη gaming εμπειρία σου, όμως αυτή ολοκληρώνεται αν η ατμόσφαιρα του δωματίου σου σε hype-άρει.

Σου έχουμε επιλογές για να στήσεις και να αναβαθμίσεις τον χώρο σου.

 

1. Γραφείο Gaming Huzaro Hero 8.0

Το γραφείο Huzaro Hero 8.0 εργονομικού σχεδιασμού με δυνατότητα προσαρμογής του ύψους της επιφάνειάς του αποτελεί ιδανική επιλογή για όλες τις ηλικίες.

 

2.  Καρέκλα Gaming Raptor Blade

Και επειδή η άνεση και η σωστή στάση σώματος είναι βασική σε κάθε gamer, σου προτείνουμε την καρέκλα Raptor Blade. Το κάθισμα αφρού και τα μαξιλάρια στήριξης μέσης – κεφαλιού θα σε κρατήσουν ξεκούραστο όσες ώρες και αν καθίσεις μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή σου.

 

3.  Gaming Mousepad Huzaro XL 2.0

Το Mousepad Huzaro XL 2.0 καλύπτει όλο το γραφείο σου και σου παρέχει την αντιολισθητική εμπειρία σε πληκτρολόγιο και ποντίκι που θα ενισχύσει την απόδοσή σου.

 

4. Gaming Πληκτρολόγιο Huzaro Rocket 4.0

Το μηχανικό πληκτρολόγιο Huzaro Rocket 4.0 διαθέτει RGB φωτισμό διπλής ζώνης, anti-ghosting λειτουργία και Outemu Brown switches με διάρκεια ζωής έως 50 εκατομμύρια click.

 

5. Gaming Ποντίκι Huzaro Shot 3.0 

Το ποντίκι Huzaro Shot 3.0 με RGB φωτισμό έχει οπτικό αισθητήρα υψηλής ακρίβειας PMW3360 με εύρος από 400 έως 12000 DPI και χρόνο απόκρισης έως 0.0002 δευτερολέπτων και Huano Blue Shell switches με διάρκεια ζωής έως 20 εκατομμύρια click.

 

6. Gaming Ακουστικά – Redragon Pandora H350 RGB 

Τα ακουστικά Redragon Pandora H350 διαθέτουν RGB φωτισμό και ευαισθησία 92 ± 3dB με πολύ καλή απομόνωση του ήχου.

 

7. Σετ 2 Ηχείων Argon Audio Fenris A4 

Τα ηχεία Argon Audio Fenris A4 ξεχωρίζουν πλήρως ψηφιακή ενίσχυση με τέσσερα ξεχωριστά κανάλια για δυναμικό και δυνατό ήχο.

 

Στην PoliHome, θα βρεις ακόμα περισσότερες επιλογές για γραφεία, καρέκλες και περιφερειακό εξοπλισμό για να στήσεις το δικό σου gaming χώρο.

Καλή διασκέδαση!

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search