Οι τάσεις διακόσμησης για το 2019 (μέρος2!)

Ποιες είναι οι νέες τάσεις που θα κυριαρχήσουν στην αγορά, της μόδας, της διακόσμησης και όχι μόνο; Διαβάστε το πρώτο μέρος του άρθρου, εδώ.

Το τέλος του λευκού

Τα all-white δωμάτια αναμένεται να μειώσουν την δημοφιλία τους, καθώς η αγορά φαίνεται να κινείται προς τα πιο σκούρα χρώματα, με πολλές εταιρείες χρωμάτων να ρίχνουν το βάρος στους σκούρους κωδικούς.


Γούνινα σκεπάσματα και ριχτάρια

Στα υπνοδωμάτια το βάρος πέφτει στα σκεπάσματα με πιο εντυπωσιακές κουβέρτες και παπλώματα με προσωπικότητα, μοτίβα ή υφή. Το τελευταίο διάστημα, κατά την προβολή του Game of Thrones, οι πωλήσεις όλων των καταστημάτων έδειξαν αύξηση σε κουβέρτες με ψεύτικη γούνα, και σε δεύτερο χρόνο σε κουβέρτες με γεωμετρικά μοτίβα.

Κεραμικά πλακάκια δαπέδου από τερακότα

Ποτέ δεν έφυγαν από την μόδα και υπάρχουν σε όλα τα ελληνικά καταστήματα πλακιδίων! Αυτό που τα κάνει ασυναγώνιστα είναι η οπτική ζεστασιά που χαρίζουν, το γεγονός ότι δεν γλιστρούν και θα τα βρεις σε γήινα χρώματα.

Το ταβάνι και πάλι στο επίκεντρο!

Μετά τους τοίχους, το βάρος έχει μετατοπιστεί στο ποιος θα κάνει το πιο εντυπωσιακό ταβάνι. Με δεκάδες επιλογές από ταπετσαρίες και 3D Panel, μέχρι νωπογραφίες και επένδυση με ξύλο, τα ταβάνια είναι η νέα αρένα διακοσμητικού (και εταιρικού) ανταγωνισμού.

Έπιπλα με όστρακο ή κόκαλο

Τα χειροποίητα έπιπλα με ενσωματωμένο κόκαλο ή φίλντισι είναι αυτά που μπορεί να αποτελέσουν το επίκεντρο της προσοχής σε κάθε δωμάτιο. Τα περισσότερα προέρχονται από την Αφρική και την Νοτιοανατολική Ασία, όπου έχουν μεγάλη παράδοση σε αντίστοιχα έπιπλα. Είναι και αυτός ένας τρόπος ανακύκλωσης, οπότε από την στιγμή που δεν σκοτώνονται ζώα για να γίνουν αμιγώς έπιπλα, δεν μπορούμε να διαφωνήσουμε.

Μαύρα ματ διακοσμητικά και αξεσουάρ

Τόσο για το μπάνιο, όσο και για την κουζίνα, ψάξε να βρεις μαύρες ματ μπαταρίες, φωτιστικά και διακοσμητικά. Θα αποτελέσουν μόδα για πολλά χρόνια ακόμα.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search