Αυτός είναι ο σωστός τρόπος να πακετάρουμε γυαλικά!

Είτε έχει φτάσει η στιγμή της μετακόμισης, είτε είστε σε διαδικασία ανακαίνισης ή αλλαγής του χώρου σας σίγουρα θα χρειαστεί να τακτοποιήσετε παλιά πιάτα ή να τα πακετάρετε. Υπάρχει ένα βασικό τρικ για να τυλίγετε σωστά τα πιάτα και τα γυαλικά.

Οι περισσότεροι κάνουν ένα πολύ μεγάλο λάθος. Διαλέγουν λάθος υλικό, θεωρώντας ότι είναι το καταλληλότερο. Ποιο είναι αυτό; Το Bubble wrap ή αλλιώς το περιτύλιγμα με τις φυσαλίδες.

Γιατί είναι λάθος;
Το περιτύλιγμα αυτό είναι πολύ ογκώδες λόγω του αέρα που περιέχει. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να πιάνει πολύ χώρο στις κούτες όπου θέλουμε να αποθηκεύσουμε τα πιάτα. Παίρνει αρκετή ώρα έως ώτου να τυλίξετε το κάθε πιάτο αλλά και να το ασφαλίσετε με ταινία για να μην φύγει.

Ποιος είναι ο σωστός τρόπος;
Οι παλαιότεροι σίγουρα το ξέρουν! Ο σωστός τρόπος για να πακετάρετε και να αποθηκεύσετε είναι το χαρτί συσκευασίας (περιτυλίγματος), εφημερίδες, ή άλλα φύλλα χαρτιού! Είναι πολύ πιο εύκαμπτο από το πλαστικό περιτύλιγμα και πιο γρήγορο στη χρήση του. Το οικολογικό πλεονέκτημα είναι πως ό,τι χαρτί και να χρησιμοποιήσετε είναι ανακυκλώσιμο ενώ συνήθως το bubble wrap δεν είναι. Με το χαρτί θα χωρέσετε πολλά περισσότερα γυαλικά σε ένα κουτί.

Σκεφτείτε πως και όταν αγοράζετε ποτήρια έχουν ένα λεπτό φύλλο χαρτονιού ως διαχωριστικό. Το χαρτί όχι μόνο τα προστατεύει αλλά δημιουργεί φυσαλίδες αέρα όταν τσαλακωθεί και έτσι προσθέτει άλλη μία στρώση προστασίας στα πιάτα.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search