7 celebrities με σπίτια κάτω των 180τμ!

Έχουμε συνηθίσει να ακούμε για τα μεγάλα σπίτια των celebrities, τις minimal διακοσμήσεις και τα πολυτελή αυτοκίνητα. Υπάρχουν όμως και διάσημες προσωπικότητες, οι οποίες έχουν μια πιο κανονική ζωή και την απολαμβάνουν σε μικρότερα διαμερίσματα.

O Matthew McConaughey, όταν δεν βρίσκεται μεταξύ γυρισμάτων σε ταινίες θα τον βρείτε σίγουρα στο 3ών τετραγωνικών μέτρων τροχόσπιτό του. Όπως έχει δηλώσει, είναι η πιο αγαπημένη του ασχολία καθώς είναι ένας μικρός χώρος που τον έχει φτιάξει με αγάπη για εξόρμηση και ταξίδια. Παρ’ όλα αυτά, διαθέτει και μια έπαυλη 930τμ που μένει αυτός με την οικογένειά του.

Η Kesha, ήταν αναμφίβολα μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες τραγουδίστριες την προηγούμενη δεκαετία. Σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε πως η αγαπημένη της ασχολία είναι να περιποιείται το bungalow στο οποίο μένει. Είναι μόλις 130τμ με 3 μεσαίου μεγέθους υπνοδωμάτια και 2 μπάνια.

Ομοίως και ο Robert Pattinson. To σπίτι του δεν ξεπερνά τα 180τμ – σχετικά  μικρό – για τα δεδομένα του Holywood. Ο διάσημος ηθοποιός της νέας γενιάς, έχει επιλέξει να μένει σε ένα μικρό σπίτι με 2 υπνοδωμάτια.

Η Lea Michele, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Bronx και ξέρει πώς είναι να ζει κανείς σε ένα μικρό σπίτι. Παρόλα αυτά δεν θέλησε κάτι μεγαλύτερο για τον εαυτό της. Η ηθοποιός μένει σε ένα bungalow δύο υπνοδωματίων στο Hollywood.

Ο Vincent Kartheiser, πρωταγωνιστής του Mad Men έμενε μέχρι το 2014 σε ένα σπίτι 53 τμ στο Hollywood. Το 2014 πούλησε το μικροσκοπικό του σπίτι και μετακόμισε σε ένα άλλο 100 τμ.

Εάν λέγαμε σε κάποιον ότι ένας ηθοποιός βγάζει γύρω στα 20 εκατομμύρια δολάρια από κάθε ταινία και έχει επιλέξει να μένει σε ένα σπίτι 130 τμ θα νόμιζε πως του λέγαμε ψέματα. Και όμως αυτό ισχύει για τη διάσημη ηθοποιό Jennifer Lawrence . Το σπίτι της ηθοποιού έχει δύο υπνοδωμάτια και βρίσκεται στη Santa Monica.

Το ίδιο ισχύει και για τον δισεκατομμυριούχο Buffet. Είναι μέσα στην τριάδα των πιο πλούσιων ανθρώπων στην Αμερική και παρ’ όλα αυτά μένα σε ένα αρκετά μικρό σπίτι.  Αγόρασε τη μικρή μονοκατοικία του για 31.500$ το 1958. Το σπίτι του διαθέτει 5 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια. Από τότε μένει ακόμη εκεί.

 

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search