3 tips για ευχάριστο άρωμα στο μπάνιο!

Η κακοσμία στο μπάνιο, είναι ένα φαινόμενο που κανείς δεν θα ήθελε να υφίσταται στο σπίτι του. Η μούχλα, ο κλειστός και μικρός χώρος είναι μερικές από τις αιτίες οι οποίες κάνουν τη μυρωδιά έντονη με το που μπούμε μέσα στο μπάνιο.

Σε πολλά σπίτια μάλιστα, το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο καθώς δεν υπάρχουν παράθυρα, παρά μόνο εξαερισμός ο οποίος πολλές φορές δεν κάνει πολύ καλή δουλειά.

Παρακάτω ακολουθούν 3 απλές λύσεις για να δώσετε ένα ευχάριστο άρωμα στο μπάνιο σας.

1. Αρωματίστε το χαρτί τουαλέτας.
Αγοράστε ένα αιθέριο έλαιο της επιλογής σας (ευκάλυπτο, λεβάντα ή ό,τι άλλο θέλετε) και βάλτε μερικές σταγόνες από αυτό στο σκληρό ρολό του χαρτιού υγείας. Με αυτόν τον τρόπο θα υπάρχει συνεχώς μια όμορφη, απαλή μυρωδιά σε όλο το χώρο.

2. Φτιάξτε το δικό σας αποσμητικό χώρου
Ανακατέψτε 2 φλυτζάνια νερό, 1 κουταλιά της σούπας λευκό ξύδι, 1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα και 10 σταγόνες από εθαίρεο έλαιο της επιλογής σας και βάλτε τα σε ένα μπουκάλι με σπρέι. Αφήστε το για λίγη ώρα να κάτσει και ψεκάστε όποτε θέλετε να φρεσκάρετε τον αέρα του χώρου σας! Μπορείτε να ψεκάσετε στην κουρτίνα του μπάνιου – ειδικά εάν είναι υφασμάτινη – ώστε το μπάνιο να μυρίζει όμορφα για ακόμη περισσότερη ώρα!

3. Τοποθετήστε φυτά!
Ένα φυτό εσωτερικό χώρου που αντέχει στην υγρασία ή σε σκοτεινό περιβάλλον είναι ιδανικό για να αλλάξει η διάθεση και το άρωμα στο μπάνιο! Τα φυτά στους εσωτερικούς χώρους πάντα μας προδιαθέτουν θετικά! Τοποθετήστε δίπλα στο φυτό ένα ποτ πουρί με απαλό άρωμα ή αρωματικά στικς και ο χώρος του μπάνιου θα ανανεωθεί αμέσως!

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search