Βρείτε τι τύπος χαρακτήρα είστε, σύμφωνα με το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σας!

Το γνωρίζατε πως το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, τα στολίδια αλλά και ο τρόπος με τον οποίο το στολίζετε μπορούν να αποκαλύψουν πολλά πράγματα για εσάς και το χαρακτήρα σας;

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας είναι απόλυτα συμμετρικό; Μάλλον είστε τελειομανής.

Όπως όλα τα πράγματα στη ζωή σας, έτσι και το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας πρέπει να είναι τέλειο! Για την ακρίβεια, η διαδικασία επιλογής του δέντρου που θα μπει σπίτι σας δεν αποτελεί για εσάς μια δουλειά που παίρνετε ελαφρά τη καρδία. Αντίθετα, ψάχνετε με τις ώρες να βρείτε ένα δέντρο που κάθε κλαδί του θα είναι είναι σταθερό, πλούσιο και καταπράσινο. Σε ό,τι αφορά δε τη διακόσμησή του, κάθε στολίδι έχει τη δική του θέση σε αυτό έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι ισορροπημένο και όμορφο. Με άλλα λόγια, το μόνο που λείπει από το δέντρο σας είναι η επιγραφή: «Μην Αγγίζετε!». Δεν είναι μόνο το δέντρο σας… πρόδοτης του χαρακτήρα σας αλλά και ο καναπές σας.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας είναι πολύχρωμο; Μάλλον σας αρέσει το ρίσκο.

Ναι, το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας, όπως και εσείς, δεν περνάει καθόλου απαρατήρητο. Μάλιστα, επειδή σας αρέσει να πηγαίνετε κόντρα στο ρεύμα, είμαστε βέβαιοι ότι δεν υπάρχει ίχνος πράσινου και κόκκινου σε αυτό. Αντίθετα, είναι χρωματιστό, παιχνιδιάρικο και πέρα για πέρα ονειρικό και εντυπωσιακό.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας είναι ο ορισμός του mix&match; Μάλλον νιώθετε νοσταλγία.

Οι γιορτές δημιουργούν σε όλους μας μια αίσθηση προσμονής, νοσταλγίας και γλυκιάς μελαγχολίας. Κι εσείς βρίσκετε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σας τον απόλυτο καμβά για να εκφράσετε αυτά ακριβώς τα συναισθήματα. Δεν μας φαίνεται περίεργο λοιπόν που το δέντρο σας ακολουθεί τη δική του αφηρημένη θεματική κι, επομένως, σε αυτό θα βρούμε λίγο από όλα: από τα αγαπημένα σας vintage στολίδια και τα νέα αποκτήματα μέχρι τις χειροτεχνίες των μικρών σας και παλιές χριστουγεννιάτικες κάρτες! Σας επικροτούμε για το θάρρος σας να αντισταθείτε στο διακοσμητικό σας ένστικτο προκειμένου να ακούσετε την καρδιά σας.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας είναι vintage; Μάλλον είστε ρομαντική ψυχή.

Πολύ συχνά νιώθετε ότι έχετε γεννηθεί την λάθος εποχή ενώ νοσταλγείτε τους «παλιούς, καλούς καιρούς». Είμαστε σίγουροι ότι το σπίτι σας, όπως και το δέντρο σας, αποπνέει ρετρό αέρα και είναι γεμάτο vintage αντικείμενα και οικογενειακά κειμήλια.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας είναι πάντα φυσικό; Μάλλον είστε παραδοσιακός τύπος.

Η παράδοση είναι πολύ σημαντική για εσάς-για αυτό, άλλωστε, δε θα βάζατε σπίτι σας ποτέ ένα τεχνητο δέντρο! Πέρα από τη μυρωδιά του, επιμένετε φυσικά στο δέντρο σας γιατί σας θυμίζει την εξοχή την οποία λατρεύετε. Το μόνο πράγμα που μπορεί να κάνει τις γιορτές καλύτερες για εσάς είναι η μυρωδιά του ξύλου που αναδύεται από το τζάκι.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας είναι λευκό, χρυσό και ασημί; Μάλλον λατρεύετε το χειμώνα.

Ένα χιονισμένο τοπίο δημιουργεί μια μοναδική αίσθηση θαλπωρής και ζεστασιάς και αυτό θέλετε να πετύχετε μέσα από τη διασκόσμηση του δέντρου σας. Στα πλεονεκτήματα αυτής της επιλογής, αξίζει να σημειώσουμε ότι αποτελεί έναν από τους πιο πολυτελείς, σικάτους και διαχρονικούς συνδυασμούς.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας είναι ψεύτικο και του φαίνεται; Μάλλον είστε φαν της άνεσης.

Ποιος τρέχει να αγοράζει δέντρο; Και μόνο η ιδέα του να αφήσετε το σπίτι σας ένα κρύο, χειμωνάτικο πρωινό για να το αφιερωθείτε στην αναζήτηση του τέλειου ελάτου, σας χαλάει τη διάθεση. Για αυτό, λοιπόν, ψηφίζετε… τεχνητά. Η αποθήκευσή τους είναι εύκολη και έχετε σκοπό να το κρατήσετε όσο αντέξει!

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας είναι πάντα μικρό; Μάλλον είστε φαν του ρεαλισμού.

Δεν είναι ότι δε σας αρέσουν τα Χριστούγεννα ή ότι οι γιορτές δε θα σας δημιουργούν μια αίσθηση χαράς και ευτυχίας. Ωστόσο, σκέφτεστε πρακτικά. Κι αυτό σημαίνει ότι δε θα βάλετε το χέρι βαθιά στην τσέπη σας για να αποκτήσετε ένα τεράστιο χριστουγεννιάτικο δέντρο όταν μπορείτε να κάνετε τη δουλειά σας εξίσου καλά με ένα μικρό και οικονομικότερο. Το έξτρα κέρδος στην δική σας περίπτωση, είναι ότι κερδίζετε όλη την ταλαιπωρία που δημιουργεί ο στολισμός και η… αποκαθήλωση ενός μεγάλο δέντρου.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας δεν είναι ποτέ ένα απλό δέντρο; Μάλλον είστε δημιουργική φύση.

Τα συνηθισμένα δέντρα σας προκαλούν χασμουρητά. Εξάλλου, ποιος τα χρειάζεται όταν μπορεί να δημιουργήσει το δικό του έλατο χρησιμοποιώντας τη φαντασία του, χριστουγεννιάτικα φώτα, ξύλο, ράφια, αυτοκόλλητα, βιβλία ή μπογιά για να φτιάξει το δέντρο των ονείρων του; Εμείς υποκλινόμαστε στο ταλέντο και τη δημιουργικότητά σας που πάει τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων μπροστά.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search