Φτιαξ’τε μόνοι σας υπέροχες χιονονιφάδες!

Τα Χριστούγεννα είναι όλο και πιο κοντά! Οι περισσότεροι έχουμε συχνά κόσμο στο σπίτι ή πηγαίνουμε σε σπίτια φίλων! Είναι η εποχή που χρειάζεται η δημιουργικότητα και η φαντασία! Για δώρα, στολισμούς ακόμη και διακόσμηση του χώρου! Εμείς σας προτείνουμε το πιο εύκολο και γρήγορο DIΥ για να διακοσμήσετε τα μέρη του σπιτιού που έμειναν….παραπονεμένα!

Θα χρειαστείτε ένα παλιό ύφασμα, και ένα πιστόλι σιλικόνης. Για πιο λαμπερή κατασκευή χρησιμοποιήστε προεραιτικά ψεύτικο χιόνι, χρυσόσκονη, κόλλα glitter και λίγη πετονιά.

Σχεδιάστε επάνω στο ύφασμα μόνοι σας ή χρησιμοποιοώντας κάποιο στένσιλ για σχέδια νιφάδες χιονιού! Μικρές ή μεγάλες σε ό,τι σχήμα θέλετε! Αφήστε τες να κρυώσουν και ξεκολλήστε τες με πολύ προσοχή! Εάν θέλετε να τις κάνετε πιο λαμπερές πριν στεγνώσουν τελείως ρίξτε επάνω χρυσόσκονη, ψεύτικο χιόνι ή ό,τι άλλο επιθυμείτε! Εάν έχετε μικρά παιδιά αφήστε τε τα να τις ζωγραφίσουν ή να σχεδιάσουν αυτά τις δικές τους νιφάδες.

Με μια μικρή πετονιά δημιουργήστε μια θηλιά και κρεμάστε τις διάφανες νιφάδες σε διάφορα σημεία του σπιτιού. Δώστε λάμψη στα σημεία που δεν έχετε στολίσει! Στα παράθυρα κρεμασμένες, σε διάφορα σημεία του σπιτιού, ακόμη και στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι!

Με λίγα χρήματα παραπάνω θα βρείτε στο εμπόριο πολύχρωμα στικ σιλικόνης, τα οποία θα σας χαρίσουν ακόμη περισσότερη λάμψη στην κατασκευή αυτή!

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search