Πείτε αντίο στη σκόνη με αυτό το πανεύκολο tip!

Ένα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα που “εισβάλλουν” στο σπίτι, είναι η σκόνη! Το ξεσκόνισμα είναι μια διαδικασία που οι περισσότερες νοικοκυρές αναβάλουν για την επόμενη! Ειδικά εάν στο σπίτι υπάρχουν πολλά μικροπράγματα τα οποία πρέπει να μετακινηθούν για να καθαριστεί το σημείο!

Υπάρχει όμως ένα εκπληκτικό κόλπο με το οποίο μπορείτε να μαγνητίζετε τη σκόνη από τα έπιπλα χωρίς ουσιαστικά να κάνετε τίποτα! Το μόνο υλικό που θα χρειαστείτε είναι γλυκερίνη! Θα τη βρείτε σε εξαιρετικά χαμηλό κόστος σε οποιοδήποτε φαρμακείο ή καταστήματα με κεριά.

Σε ένα μπολ με νερό ρίξτε ίση ποσότητα γλυκερίνης (προσοχή, είναι παχύρρευστη) και ίση ποσότητα νερού. Βουτήξτε ένα ξεσκονόπανο στο μείγμα και στύψτε το καλά. Αφήστε το να στεγνώσει και ξεκινήστε το ξεσκόνισμα!

Τα έπιπλα με τη βοήθεια της γλυκερίνης θα γυαλίζουν και αυτόματα θα γίνουν ο εχθρός της σκόνης! Η σκόνη δεν θα καθίσει ξανά σε καμία επιφάνεια από την οποία έχετε περάσει με το ξεσκονόπανο. Για ακόμη μεγαλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε ξεσκονόπανο με ίνες microfiber.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search