Η πιο περιζήτητη κατοικία για το 2017 είναι ένα δεντρόσπιτο!

Η AirBnb η οποία είναι διαδεδομένη στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, προσφέρει για διαμονή από κάστρα και βίλες, μέχρι τροχόσπιτα και γκαρσονιέρες. Όμως το πιο δημοφιλές κατάλυμα για την χρονιά που πέρασε ήταν το αυτό το δεντρόσπιτο!

Τον τίτλο της πιο δημοφιλούς κατοικίας στην πλατφόρμα AirBnb, κέρδισε ένα δεντρόσπιτο στην Ατλάντα με περισσότερες από 300.000 επισκέψεις στην καταχώρηση τους. Τον μήνα! Την ίδια στιγμή 147.000 χρήστες την προσέθεσαν στην Wish List (λίστα επιθυμιών τους).

Οι ιδιοκτήτες δήλωσαν με την σειρά τους πως αισθάνονται τιμή που ονομάστηκαν το Νο1 πιο επιθυμητό κατάλυμα για το 2016.
Το κόστος διαμονής στο Secluded Intown Treehouse αγγίζει τα 328 ευρώ την βραδιά και αποτελεί την τέλεια απόδραση από την πόλη, έχοντας διαθέσιμες τρεις σουίτες που ενώνονται με σχοινένιες γέφυρες.

Κάθε δεντρόσπιτο μπορεί να φιλοξενήσει δύο άτομα και περιλαμβάνει σαλόνι με μπαλκόνι και διακόσμηση με αντίκες, υπνοδωμάτιο με vintage διακόσμηση και deck με καναπέδες και darts. Το μπάνιο βρίσκεται στο κυρίως σπίτι, στην περίπτωση που θέλει να το επισκεφτεί κάποιος.

Τα δεντρόσπιτα στηρίζονται πάνω σε 7 δέντρα, με το μεγαλύτερο να είναι ένα είδος πεύκης 150 ετών! Το…συγκρότημα δεντρόσπιτων δημιουργήθηκε το 1999 από τον Peter Bahouth ο οποίος δεν περίμενε την τεράστια ανταπόκριση του κόσμου.

Δήλωσε πως δεν ήξερε πως να νοιώσει φιλοξενώντας ενοίκους, αλλά πως αναγνώρισε πως αν οι πελάτες του το προσλάμβαναν σαν μια εκπληκτική, σημαντική εμπειρία ζωής με νόημα για την ζωή του, άρχισε να έχει νόημα και για εκείνον!

«Ερχόντουσαν επισκέπτες και έγραφαν αυτό που σκέφτονταν. Αφήνουν εξαιρετικές ιστορίες και τους έχουν συμβεί (σ.σ. όμορφα) πράγματα εδώ. Κάποιες φορές αναχωρούν ύστερα από δύο μέρες και απλά φαίνονται διαφορετικοί, φαίνεται ότι χρειάζονταν να ρίξουν λίγο τους ρυθμούς τους.»

Οι μικρές σουίτες μέσα στο δάσος φαίνονται το ίδιο όμορφες και σε εμάς. Άλλωστε γνωρίζουμε την επίδραση που μπορεί να έχει η φύση, το πράσινο και ο καθαρός αέρας στον άνθρωπο. Δεν είναι και λίγο να κοιμάσαι στα δέντρα και να σε νανουρίζουν οι μπούφοι και οι κουκουβάγιες στην ανοιχτή φύση Ούτε είναι λίγο να ξυπνάς από το κελάηδημα των πουλιών!

Οι πρώτες διαθέσιμες ημερομηνίες για διαμονή στο δεντρόσπιτο είναι το Μάϊο του 2018!

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search