Διακοσμητικές ιδέες για διαχωριστικά μπαλκονιών

Οι περισσότερες πολυκατοικίες στα μεγάλα αστικά κέντρα είναι πολύ κοντά η μία στην άλλη και πολύς κόσμος αποφεύγει να κάθεται στα μπαλκόνια του, υπό το φόβο των αδιάκριτων βλεμμάτων.

Παρακάτω θα βρείτε μερικές ιδέες, ώστε να τις αξιοποιήσετε στο μπαλόνι σας, δίνοντας ταυτόχρονα και στυλ στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας.

Ψεύτικο γρασίδι
Με μικρό κόστος μπορείτε να καλύψετε περιμετρικά όλα τα κάγκελα απ’ το μπαλκόνι σας και να του δώσετε «ζωή». Ψεύτικο γρασίδι θα βρείτε σε καταστήματα με είδη κήπου.

Πέργκολα / ζαρντινιέρες
Εάν δεν θέλετε να τοποθετήσετε ψεύτικα φυτά στο μπαλόνι σας, μία οικονομική λύση είναι η πέργκολα ή οι ζαρντινιέρες. Είναι ένας καλός τρόπος να απομονώσετε το χώρο σας από τα διπλανά σπίτια. Φυτέψτε αναρριχητικά φυτά και αυτά, σιγά – σιγά θα σας δώσουν την ιδιωτική ζωή στο μπαλκόνι που πάντα θέλατε!

Παραβάν/Καλάμια
Αντί για φυτά, επιλέξτε μια λύση η οποία δε θέλει και πολύ φροντίδα. Τα καλάμια αποτελούν μια απλή και πολύ οικονομική λύση για διαχωριστικό μπαλκονιών. Στερεώστε τα καλά και τοποθετήστε επάνω μια σειρά από φωτάκια, ή μικρά φαναράκια και δώστε άλλον αέρα στο μπαλόνι σας. Κατά τον ίδιο τρόπο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το παραβάν. Μπορείτε μάλιστα να το μετακινείτε ανάλογα με την πλευρά που θέλετε να το απομονώσετε.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search