Οι τάσεις διακόσμησης για το 2019!

Στην αγορά ότι και αν φαίνεται τώρα σε βιτρίνες, έχει δρομολογηθεί πολλούς μήνες νωρίτερα, σε συνεργασία με εταιρείες διακόσμησης, ειδικούς του χώρου, περιοδικά και κατασκευαστές. Αυτές αποτελούν τις τάσεις διακόσμησης και μόδας ανά τα χρόνια. Κάποιες από αυτές συνεχίζουν την καριέρα τους για μεγαλύτερο διάστημα ή ακόμη και για χρόνια. Παρακάτω είναι οι τάσεις διακόσμησης του 2019 που αναμένεται να κυριαρχήσουν κατά τη διάρκεια του νέου έτους:

Κυπαρισσί χρώμα

Το κυπαρισσί χρώμα, μπορεί να δημιουργήσει όμορφες, μοντέρνες και rustic καταστάσεις σε συνδυασμό με φυσικό ξύλο. Ταιριάζει τέλεια με αποχρώσεις του χρυσού ή του μπρούντζου. Προσθέστε μικρές πινελιές και θα έχετε μια υπέροχη χρωματική παλέτα για όλο το χρόνο.

Δωμάτια χωρίς τεχνολογία

Τόσο στο Pinterest όσο και στα περιοδικά διακόσμησης, δίνεται έμφαση σε υπνοδωμάτια χωρίς ηλεκτρονικές συσκευές, για ήσυχο, ανεμπόδιστο ύπνο. Το όλο concept διανθίζεται με ρομαντικές πινελιές, όπως δαντελένιες κουρτίνες και αέρινο στυλ διακόσμησης. Η κουνιστή καρέκλα είναι στον stnadard εξοπλισμό.

Βρείτε την κουνιστή καρέκλα, εδώ

Βελούδινα σαλόνια

Το βελούδο έχει επιστρέψει πιο δυνατό από ποτέ για αυξημένο οπτικό ενδιαφέρον, σε αποχρώσεις του κόκκινου, του πράσινου και μίξεις του γκρι με μπλε ή πράσινο. Άνετο, πολυτελές και ζεστό, συνδυάζεται με ξύλο, προβιές και μέταλλο σε μια ολομέτωπη επίθεση της διακόσμησης αγροκτήματος στα σπίτια μας. Μπορείτε να προτιμήσετε βελούδινο κάλυμμα καναπέ ή πολυθρόνας, για να κρατήσετε το κόστος χαμηλά.

Ψάθινα, Μάλλινα, ή Ρατάν

Το μαλλί έχει την δυνατότητα να αποδώσει πολύ όμορφα ακόμα και τα πιο απαιτητικά χρώματα με μια ιδιαίτερη οπτική, δίνοντας βάθος. Το ίδιο όμορφα μοτίβα και σκιάσεις μπορεί να δώσει ή ψάθα, η λυγαριά και το ρατάν, ενώ θα βαρεθείτε να βλέπετε πλεχτά φωτιστικά από ψάθα ή μαλλί . Είναι πραγματικά μια από τις τάσεις διακόσμησης που θα επικρατήσουν για το σαλόνι του 2019!

Έπιπλα σε…ροζ χρώμα!

Την αρχή έκανε η Benjamin Moore με το προαναφερθέν χρώμα που ξεπέρασε κάθε άλλη απόχρωση του ροζ. Ροζ ματ αποχρώσεις όπως το εικονιζόμενο blush της Farrow and Ball έχουν ήδη αγαπηθεί σε όλες τις εκθέσεις και αναμένεται να κατακλύσουν την αγορά, αλλά και τις επιλογές για DIY βαμμένα έπιπλα.

Aυτοκόλλητα πλακάκια και ταπετσαρίες

Τα αληθοφανή φινίρισματα, είτε πρόκειται για αυτοκόλλητα πλακάκια τοίχου όπως στην φωτογραφία, είτε για αυτοκόλλητες ταπετσαρίες με απομίμηση υλικών είναι στις δόξες τους. Μάλιστα βγαίνουν όλο και περισσότερα είδη απομίμησης υλικών! Με αυτόν τον τρόπο το κόστος μένει χαμηλά και μπορείτε να αλλάζετε διακόσμηση συχνότερα, χωρίς να έχετε την απόλυτη δέσμευση – ειδικά εάν μένετε σε ενοίκιο – καθώς αφαιρούνται με μία κίνηση!

Μπρούτζος

Ο μπρούτζος έρχεται σιγά-σιγά να πάρει την θέση του χαλκού στα δημοφιλή μέταλλα, ιδιαίτερα όταν ενσωματώνεται στα έπιπλα.

Διαβάστε το 2ο μέρος του άρθρου, εδώ

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search