Μεταμορφώστε εύκολα και οικονομικά ακόμη και τους παλιούς διακόπτες!

Είναι αρκετές οι φορές που ψάχνουμε όλοι τρόπους να ανανεώσουμε το σπίτι μας, αλλά πάντα υπάρχει κάτι που στέκεται εμπόδιο σε αυτό. Είτε γιατί ο λόγος είναι οικονομικός, είτε γιατί μένουμε σε ενοίκιο και δεν είναι δική μας η απόφαση των αλλαγών!

Μπορείτε όμως να ξεκινήσετε από μικρές λεπτομέρειες που αλλάζουν την εμφάνιση του σπιτιού! Ένα από αυτά είναι οι διακόπτες!

Δείτε πως με μερικά πολύ απλά και οικονομικά υλικά, θα τους κάνετε πανέρμορφους:

Θα χρειαστείτε:

  • οινόπνευμα
  • βαμβάκι
  • 2-3 ταινίες διακοσμητικές
  • το κάλυμμα του διακόπτη
  • ψαλίδι
  • κοπίδι

Βγάλτε το κάλυμμα από τη θέση του και καθαρίστε το καλά με βαμβάκι και οινόπνευμα.

Ξεκινήστε να βάζετε τις ταινίες όπως επιθυμείτε και γυρίστε τις άκρες προς τα μέσα.

Προσέξτε μην κολλήσετε το μέρος του διακόπτη που κινείται. Γυρίστε τις έξω άκρες από τη μέσα μεριά του διακόπτη και όση ταινία περνάει από τη μέσα μεριά κόψτε την με κοπίδι. Γυρίστε κι αυτές προς τα μέσα. Ο διακόπτης σας είναι έτοιμος.

Δοκιμάστε να κάνετε αυτήν την αλλαγή στους διακόπτες των παιδικών δωματίων έτσι ώστε να γίνουν πολύ πιο χαρούμενοι. Επίσης μπορείτε να το κάνετε σε χώρους όπως είναι η κουζίνα ή το μπάνιο δίνοντάς τους μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση.

Εάν δεν διαθέτετε διακοσμητικές ταινίες, μπορείτε να βρείτε ειδικά αυτοκόλλητα για διακόπτες. Το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο εντυπωσιακό!

Μπορείτε ακόμη, αντί για ειδικά αυτοκόλλητα να χρησιμοποιήσετε κομμάτια από μεγάλα αυτοκόλλητα κόβωντας τα σε ό,τι σχήμα ή σχέδιο θέλετε εσείς.

 

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search