Τα πιο δημοφιλή χρώματα – σε αναζητήσεις – για την άνοιξη!

Το Διαδίκτυο (για την ακρίβεια, η καλή πλευρά του) ήταν, είναι και θα είναι μια δεξαμενή δημιουργικών ιδεών που μπορούν να αλλάξουν την ζωή μας: να την κάνουν πιο εύκολη και πιο ευχάριστη.

Ενα «εργαλείο» που μετρά τον σφυγμό των προτιμήσεων των διαδικτυακών χρηστών σε μόδα, ομορφιά και διακόσμηση, το Pinterest, έχει πλέον τεράστια δυναμική στη διαμόρφωση νέων τάσεων. Το ίδιο ισχυεί και για το Instagram.

Πατώντας το κατάλληλο hashtag με την λέξη που σε ενδιαφέρει, ξεκινάς αυτόματα ένα μεγάλο ταξίδι περιπλάνησης σε νέες ιδέες. Μπροστά σου ανοίγεται μια gallery και σε αυτή την ψάχνεις να βρεις την εικόνα που θα σε εμπνεύσει.

Η διακόσμηση είναι μια συναρμολόγηση ιδεών, προτάσεων, γνώσης, αυθορμητισμού, οργάνωσης. Κι έχει πάντα ενδιαφέρον να βλέπουμε ποιες τάσεις είναι αυτές που κυριαρχούν: όχι απαραίτητα για να τις ακολουθήσουμε, αλλά για να δούμε κάτι διαφορετικό που μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω στην καθημερινότητά μας.

Η άνοιξη είναι εδώ και είναι παντού: στην διάθεσή μας, στην εμφάνισή μας, στο σπίτι μας. Οπου άνοιξη, βάλτε δίπλα την λέξη χρώματα. Η μεταμορφωτική τους δύναμη είναι τεράστια και αλλάζει τα πάντα στο πέρασμά της.

Άνοιξη, διακόσμηση, διαδίκτυο: αυτές οι τρεις λέξεις σχηματίζουν τον «κωδικό» που ξεκλειδώνει τις τάσεις που ακολουθούν.

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή χρώματα για την άνοιξη, σύμφωνα με τις διαδικτυακές αναζητήσεις;

Ποια είναι τα χρώματα που κυριαρχούν στις προτιμήσεις τη φετινή άνοιξη και δίνουν άλλη νότα στους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού μας;

Mυστηριακό μπλε (Hague Blue)

Το μπλε της ηρεμίας, της χαλάρωσης, της γοητείας. Αυτή η απόχρωση έχει σημειώσει μεγάλο αριθμό αναζητήσεων στο Instagram (με το hashtag #HagueBlue). Αυτό το χρώμα θα το βρείτε σε χιλιάδες φωτογραφίες και είναι μια από τις πολύ ενδιαφέρουσες διακοσμητικές τάσεις της σεζόν.

Ζεστές αποχρώσεις (όλες οι αποχρώσεις του καφέ, «μεθυστικό» κονιάκ, κόκκινο, απαλό πορτοκαλί)

Αποχρώσεις ζεστές που δίνουν μια cozy αίσθηση και κάνουν τον χώρο μας πιο άνετο.

H rustic διακόσμηση -που βρίσκεται ψηλά στις διαδικτυακές αναζητήσεις ως trend- έχει βασικά υλικά της το ξύλο και την πέτρα και δημιουργεί χαλαρωτική ατμόσφαιρα στο χώρο μας. Τα ζεστά χρώματα είναι μέρος της φιλοσοφίας της. Η διακόσμηση που συναντάμε σε εξοχικά σπίτια δίνει μια ξεχωριστή πινελιά στον αστικό τρόπο ζωής. «#RusticStyle» και «#RusticDecor» είναι δύο hashtag που θα σας οδηγήσουν σε εικόνες που θα σάς δώσουν έμπνευση αν θέλετε να υιοθετήσετε την τάση.

Δροσερό πράσινο

Το πράσινο χρώμα -σε όλες τις αποχρώσεις- μπαίνει στο σπίτι και μάς φέρνει πιο κοντά με τη φύση. Το πράσινο είναι μια απόχρωση που γεμίζει τον χώρο ενέργεια και δύναμη.

Τα εξωτικά botanical prints «εισβάλλουν» σε καθιστικό, κρεβατοκάμαρα και μπάνιο. #BotanicalStyle είναι το hashtag που θα σας οδηγήσει σε φωτογραφίες που κάτι δροσιστικό και αέρινο εκπέμπουν.

Παστέλ χρώματα (dusty pink και λιλά)

Χρώματα φωτεινά, απαλά και ζεστά που μάς αλλάζουν την διάθεση. Aπαλό ροζ και μωβ, αποχρώσεις γοητευτικές και ανάλαφρες. Μας ξεκουράζουν, μας χαλαρώνουν. Οι παστέλ αποχρώσεις ζουν μια δυνατή στιγμή τους το 2018. Συνδυάζονται υπέροχα με ουδέτερα και γήινα χρώματα.

 

 

«Amsterdam Green»

Το «Amsterdam Green» είναι η απόχρωση που βρίσκεται ψηλά σε αναζητήσεις. Ο λόγος; «Ντύνει» παλιά έπιπλα και τα μεταμορφώνει! Αυτό το έντονο πράσινο κάνει statement ένα έπιπλο και αλλάζει το χώρο.

 

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search