5+1 τρόποι ώστε να επιπλώσετε σωστά το χώρο σας για AirBnB

Η άνοιξη έχει ήδη φτάσει και το καλοκαίρι περιμένει πίσω από αυτή. Οι περισσότεροι ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο, ξεκίνησαν ήδη τις εξορμήσεις τους. Εάν σκέφτεστε ή διαθέτετε ήδη το σπίτι σας στο AirBnb, οι παρακάτω λύσεις είναι για εσάς ώστε με μερικούς απλούς και εύκολους τρόπους να κάνετε το σπίτι σας να ξεχωρίσει!

Ανάλογα με το σπίτι που προσφέρετε, τη διακόσμηση αλλά και την τιμή, θα προσελκύσετε και το αντίστοιχο κοινό! Η διακόσμηση στο σπίτι παίζει πολύ μεγάλο ρόλο καθώς το κοινό και οι ανάγκες τους είναι διαφορετικές. Προτιμάτε οικογένειες με παιδιά; Επενδύστε σε μία πρακτική κουκέτα! Ζευγάρια; Επενδύστε σε ένα υψηλής αισθητικής επενδεδυμένο κρεβάτι! Τεράστιο πλεονέκτημα και μεγάλη ζήτηση εμφανίζουν σπίτια που δέχονται ιδιοκτήτες κατοικιδίων.

Προσαρμόστε λοιπόν το σπίτι σας με τον καλύτερο τρόπο, ώστε να έχετε μια βέβαιη επιτυχία.

1.Δώστε προσοχή στο πρώτο πράγμα που κοιτούν οι ταξιδιώτες

Το πρώτο πράγμα που θα κοιτάξει κάποιος στο σπίτι σας, πριν το επιλέξει για τη διαμονή του, είναι το υπνοδωμάτιο και πιο συγκεκριμένα, το κρεβάτι. Το κρεβάτι πρέπει να είναι άνετο, φιλόξενο, πρακτικό και καθαρό! Η διακόσμηση του υπνοδωματίου θα πρέπει να είναι λιτή αλλά να παρέχει πρακτικότητα και αρκετές λύσεις αποθήκευσης. Αποφύγετε το κιτς στη διακόσμηση και επιλέξτε minimal στοιχεία που θα αναδείξουν το χώρο σας.

2. Δώστε στο σπίτι τη δική του προσωπικότητα

Το πιο σημαντικό σε ένα σπίτι το οποίο θα κατοικηθεί από ανθρώπους που δεν γνωρίζετε είναι να δώσετε σε αυτό τη δική του προσωπικότητα και όχι να δώσετε την εντύπωση που οι προσωρινοί του ένοικοι θα μένουν “στο σπίτι μιας γιαγιάς που πέθανε”. Μεταμορφώστε εύκολα το σαλόνι σας, το χώρο δηλαδή που θα χρησιμοποιούν περισσότερο από το δωμάτιο και καν’τε τους τη διαμονή μια ευχάριστη εμπειρία. Επιλέξτε έναν άνετο καναπέ ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα να μετατραπεί εύκολα σε κρεβάτι. Διακοσμήστε τον με μαξιλάρια σε έντονα χρώματα ώστε να δημιουργήσετε οπτικό ενδιαφέρον! Οι μικρές πινελιές με χρώμα και διαφορετική υφή θα ανανεώσουν το κλίμα του χώρου.

3. Η άνεση είναι το παν!

Όταν επιλεχθεί ο χώρος σας για διαμονή θα πρέπει να είστε βέβαιοι πως παρέχετε την απαραίτητη άνεση. Οι περισσότεροι επιλέγουν τη λύση του airbnb καθώς παρέχει όλες τις ανέσεις ενός σπιτιού, σαν να ήταν στο δικό τους σπίτι. Ο χώρος της κουζίνας οφείλει να εξυπηρετεί πολλαπλές ανάγκες και χρήσεις. Θα πρέπει αφενός να παρουσιάζει υψηλή λειτουργικότητα και αφετέρου να αποτελεί ένα όμορφο και ευπαρουσίαστο κομμάτι του σπιτιού, καθώς πολλές φορές είναι συνδεδεμένη με το σαλόνι. Επιλέξτε προσεκτικά τα έπιπλα και τον εξοπλισμό της κουζίνας, με γνώμονα την πρακτικότητα και την υψηλή απόδοση. Στην Polihome, θα βρείτε λύσεις τόσο για το σπίτι, όσο και για ένα μικρό διαμέρισμα, ξενοδοχείο ή πολυτελή κατοικία.

4. Προσφέρετε μια πολύ φιλόξενη αίσθηση

Ένα πρακτικό έπιπλο εισόδου, ένας καλόγερος, ή ένας μπουφές στην είσοδο του σπιτιού σωστά διακοσμημένα μπορούν να δημιουργήσουν μια πολύ φιλόξενη αίσθηση. Τα φυτά στο χώρο τον κάνουν πιο αναζωογονητικό. Μια βιβλιοθήκη με βιβλία διάφορης θεματολογίας είναι το ιδανικό διακοσμητικό! Οι φιλοξενούμενοι πάντα ψάχνουν για μια αίσθηση “ξενοδοχείου”. Φροντίστε ο χώρος να είναι τακτοποιημένος και να καλύψετε τυχόν ατέλειες με μικροέπιπλα ή κάδρα στον τοίχο.

5. Εστιάστε στην καθαριότητα

Από το πρώτο κιόλας στάδιο, που θα φωτογραφήσετε το χώρο σας φροντίστε να είναι καθαρός. Οι φωτογραφίες δεν πρέπει να παρεκκλίνουν καθόλου από την κατοικία που θα δουν μετέπειτα οι φιλοξενούμενοί σας. Έτσι θα κερδίσετε τις εντυπώσεις. Ειδικότερα για το μπάνιο, εστιάστε στην καθαριότητα. Θα πρέπει να διαμορφώσετε έτσι το μπάνιο σας, ώστε να μοιάζει σε μια μικρή όαση για τους ταξιδιώτες. Αυτό μπορείτε να το πετύχετε, εάν έχετε στο μυαλό σας ένα spa. Διακοσμητικά κεριά, σετ πετσέτες (στο ίδιο χρώμα), και ένα φρεσκοπλυμένο μπουρνούζι. Εάν θέλετε να κάνετε ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση, βάλ’τε ένα μικρό δίσκο με σαμπουάν, αφρόλουτρο και αιθέρια έλαια. Φροντίστε να υπάρχει και ένα μικρό έπιπλο (ή μεγάλο, ανάλογα το χώρο) ώστε να εξυπηρετήσετε στην αποθήκευση ειδών υγιεινής αλλά και επιπλέον λευκών ειδών που θα φανούν χρήσιμα.

6. Δώστε τους αυτό που δεν περιμένουν!

Μετατρέψτε τη διαμονή των επισκεπτών σας, σε μια εμπειρία που θα τους μείνει αξέχαστη! Οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Ένα επιδαπέδιο φωτιστικό στο σαλόνι με πιο χαμηλό φωτισμό θα μετατρέψει το χώρο εύκολα και γρήγορα σε ένα χώρο χαλάρωσης μετά από μια κουραστική τους ημέρας. Ξοδέψτε ένα μικρό ποσό ώστε να τους εντυπωσιάσετε. Ένα μικρό καλάθι με τοπικά είδη, ένα βάζο με φρέσκα λουλούδια είναι μικρές λεπτομέρειες που θα σας διαφημίσουν στους φίλους τους αλλά θα λάβετε και θετική αξιολόγηση σαν ανατροφοδότηση.

Ο στόχος σας, είναι η δημιουργία ενός λειτουργικού χώρου, σύγχρονου και φιλόξενου που αναδίδει την ταυτότητα του περιβάλλοντός του και θα ανακαλεί ευχάριστες μνήμες στους επισκέπτες του. Στην Polihome, θα βρείτε λύσεις έως και 60% φθηνότερα ώστε να επιπλώσετε, να διακοσμήσετε αλλά και να αναδείξετε το χώρο σας. Απευθυνθείτε στο έμπειρο προσωπικό μας για ολοκληρωμένες λύσεις.

Polihome. Μένουμε σπίτι.

 

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search