Οι λεπτομέρειες της διακόσμησης, βρίσκονται στα…φωτιστικά δαπέδου!

Πολλές είναι οι φορές που θέλετε ή έχετε την ανάγκη να αλλάξετε τη διακόσμηση του σπιτιού επειδή “κάτι σας φταίει”. Ακόμη περισσότερες όμως είναι οι φορές που δυσκολεύεστε να προσδιορίσετε με ακρίβεια την αλλαγή που θα θέλατε να κάνετε. Αρχικά, καθίστε στον καναπέ σας, χωρίς τηλεόραση και ραδιόφωνο και αφιερώστε χρόνο για να παρατηρήσετε προσεκτικά τις μικρές λεπτομέρειες το εσωτερικού σας χώρου.

Αυτό που ίσως να φταίει, είναι ο φωτισμός! Ο φωτισμός είναι μια από τις πιο σημαντικές λεπτομέρειες στη διακόσμηση του σπιτιού χωρίς πολλές φορές να δίνουμε την απαιτούμενη σημασία. Ένας χώρος που φωτίζεται σωστά, αυτομάτως αναβαθμίζεται. Σε αυτόν μπορούμε να δουλέψουμε καλύτερα, να περάσουμε χαλαρές στιγμές με “ατμόσφαιρα” ή να διαβάσουμε πιο άνετα. Μην φοβηθείτε να επιλέξετε ακόμη και σποτάκια τοίχου, για να αναδείξετε μια εσοχή στο σπίτι ή απλώς να φωτίσετε την αγαπημένη σας βιβλιοθήκη.

Τα φωτιστικά δαπέδου, αποτελούν τη λύση σε μια μικρή αλλαγή που θα αναδείξει το χώρο σας! Στην Polihome, θα βρείτε πολλές επιλογές για φωτιστικά δαπέδου στην κρεβατοκάμαρα, το καθιστικό, την τραπεζαρία. Κλασικά, country, boho, industrial.

Είναι πρακτικά, λειτουργικά, μοντέρνα και δημιουργούν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στο χώρο. Μπορούν να αλλάξουν το χώρο σας χωρίς μεγάλη προσπάθεια, να τον αναδείξουν και γιατί όχι να τον κάνουν να φαίνεται ακόμη πιο μεγάλος.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search