Έξυπνοι τρόποι για να έχετε γραφείο στο σπίτι, χωρίς να σας πιάνει χώρο!

Το γραφείο είναι πολλές φορές απαραίτητο σε ένα σπίτι. Οι περισσότεροι όμως δεν διαθέτουν ένα χώρο αποκλειστικά και μόνο για αυτή τη χρήση. Ένα γραφείο δεν χρειάζεται αποκλειστικά τέσσερις τοίχους. Εάν διαθέτετε φορητό υπολογιστή έχετε σίγουρα χρησιμοποιήσει τον καναπέ ή το κρεβάτι σας για γραφείο.

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μικρό χώρο ώστε να καλύπτει τις ανάγκες σας στο σαλόνι ή το υπνοδωμάτιο του σπιτιού σας.
Εάν δεν θέλετε να πάρετε το κλασσικό έπιπλο γραφείου για να το τοποθετήσετε στο σαλόνι σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ανακλινόμενα τραπεζάκια που είναι τόσο πρακτικά όσο και εύκολα στην αποθήκευσή τους. Εάν έχετε λίγο παραπάνω χώρο μπορείτε να επιλέξετε ένα μικρό έπιπλο και να το διακοσμήσετε όμορφα, το οποίο μπορεί να σας φανεί χρήσιμο και ως γραφείο.

Χρησιμοποιήστε ένα διαφορετικό έπιπλο στο σαλόνι σας για γραφείο. Βρείτε το εδώ

Οι περισσότεροι, περνούν αρκετό χρόνο στο υπνοδωμάτιό τους, συνεπώς θα ήταν πολύ χρήσιμο εκεί ένα γραφείο. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που δεν υπάρχει επιπλέον χώρος στην κρεβατοκάμαρά σας για ένα πρόσθετο έπιπλο;

Κάντε το κομοδίνο σας γραφείο
Μπορείτε να επιλέξετε ένα μεγαλύτερο και ψηλότερο κομοδίνο το οποίο θα σας εξυπηρετήσει όταν θα χρειάζεστε έναν πάγκο εργασίας.

Επεκτείνετε τη βιβλιοθήκη σας
Κάνοντας ένα ράφι της βιβλιοθήκης πιο μεγάλο και πιο πλατύ θα έχετε έτοιμο στο λεπτό ένα γραφείο για εσάς.

Εκμεταλλευτείτε το χώρο στο τελείωμα του κρεβατιού
Μια πολύ ωραία ιδέα είναι να βάλετε ένα μικρό γραφείο στο σημείο ακριβώς που τελειώνει το κρεβάτι σας. Συνήθως αυτός ο χώρος μένει ανεκμετάλλευτος και αυτός είναι ένας πολύ πρακτικός τρόπος για να τον εκμεταλλευτείτε.

Κάντε την τουαλέτα σας γραφείο
Αν έχετε τουαλέτα για να βάφεστε και να καλλωπίζεστε στο υπνοδωμάτιό σας μπορείτε να αρχίσετε να την χρησιμοποιείτε και ως γραφείο. Βάλτε μερικά ράφια δεξιά και αριστερά αυτής για να ακουμπάτε σε αυτά καλλυντικά και βιβλία και δημιουργήστε μια πρωτότυπη και λειτουργική ταυτόχρονα γωνιά.

Εκμεταλλευτείτε γωνίες που δεν χρησιμοποιείτε ή δώστε διπλή χρησιμότητα σε έπιπλα που μπορεί ήδη να έχετε στο υπνοδωμάτιό σας!

Βρείτε το γραφείο της αρχικής εικόνας, εδώ.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search