Πρωτότυπες ιδέες για αμπαλάζ δώρων!

Τα Χριστούγεννα είναι η περίοδος των εορτών που χαρακτηρίζονται αναμφίβολα από γενναιοδωρία, για αυτό και τα δώρα είναι βασικό συστατικό τους! Η κίνηση είναι αυτή που μετράει και όχι το δώρο! Οικονομικό ή ακριβό, μεγάλο ή μικρό, χειροποίητο ή όχι το κάθε δώρο έχει ένα συγκεκριμένο παραλήπτη! Σημασία έχει που είναι μελετημένο για αυτόν! Και αυτό είναι που τελικά έχει αξία.

Μία παράμετρος που αναβαθμίζει πολύ το δώρο είναι και το αμπαλάζ του! Εάν το κουτί που θα αντικρίσετε σας κεντρίσει το ενδιαφέρον, ή σας εντυπωσιάσει τότε αυτόματα παίζει λιγότερο ρόλο το μέγεθος και η αξία του!  Ειδικότερα στα παιδιά, αρέσει πάρα πολύ να αντικρίζουν ένα όμορφο κουτί και να περιμένουνε με ανυπομονησία να ανοίξουν το δώρο τους.

Χρησιμοποιήστε ό,τι μπορείτε να φανταστείτε για να τυλίξετε ένα όμορφο δώρο.

Μπορείτε να πάρετε ένα έτοιμο κουτί από το εμπόριο, να τοποθετήσετε το δώρο μέσα και να το δέσετε απλώς με μια όμορφη κορδέλα. Κολλήστε ένα post-it χαρτάκι στο καπάκι του κουτιού και γράψτε εκεί με glitter το όνομα του παραλήπτη!

Χρησιμοποιήστε εφημερίδες!
Ένας άλλος όμορφος και σοφιστικέ τρόπος για να τυλίξετε τα δώρα σας είναι οι παλιές εφημερίδες. Είναι φιλικό προς το περιβάλλον, σχεδόν ανέξοδο και συγκριτικά με ένα χαρτί περιτυλίγματος είναι και πιο εντυπωσιακό! Δέστε με ένα σπάγκο περιμετρικά το δώρο και τοποθετήστε ένα καρτελάκι με το όνομα του παραλήπτη ή τα αρχικά του!

Δώρα μέσα σε υφάσματα!
Εάν θέλετε κάτι ακόμη πιο ιδιαίτερο, η λινάτσα είναι αυτό που ψάχνετε! Σε καταστήματα με είδη ραπτικής θα βρείτε λινάτσα με το μέτρο. Φτιαξ’τε ένα τσαντάκι, ένα τσουβαλάκι ή ένα πουγκί από λινάτσα. Τοποθετήστε μέσα από ζαχαρωτά και σοκολάτες μέχρι αυτοκινητάκια και επιτραπέζια παιχνίδια!
Μπορείτε απ έξω να χρησιμοποιήστε σπρέι ή glitter ώστε να ζωγραφίσετε κάτι Χριστουγεννιάτικο.

Δώρα με φαντασία!
Ό,τι δώρο και να έχετε κάνει στους αγαπημένους σας, σκεφτείτε ό,τι πιο περίεργο για να το αμπαλάρετε! Βρείτε πρωτότυπα χαρτιά περιτυλίγματος (με glitter, με σχέδια), ζωγραφίστε επάνω στα κουτιά, γράψτε μια όμορφη αφιέρωση, κρεμάστε επάνω ένα ξύλινο παιχνίδι και αυτομάτως το κουτί έγινε το πιο εντυπωσιακό δώρο!

Δείτε παρακάτω ιδέες που θα δώσουν λάμψη τα φετινά Χριστούγεννα σε εσάς και τους δικούς σας!

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search