Εξαφανίστε εύκολα την υγρασία από τη ντουλάπα

H υγρασία είναι ένα πρόβλημα στο σπίτι που ταλαιπωρεί πολύ κόσμο. Πολλές είναι οι φορές μάλιστα που το πρόβλημα της υγρασίας δεν επικεντρώνεται μόνο στους τοίχους, αλλά προχωράει και σε έπιπλα τα οποία εφάπτονται με τον τοίχο, μέσα σε ντουλάπες, συρτάρια και κατά συνέπεια στα ρούχα!

Υπάρχουν μάλιστα περιπτώσεις που εάν έχετε πάρα πολύ υγρασία στο δωμάτιο και ρούχα τα οποία έχετε αποθηκευμένα για καιρό να εμφανίσουν λευκά στήγματα μούχλας. Αν και εσείς αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τη μούχλα και τη δυσάρεστη οσμή της, μπορείτε αρχικά (εάν το πρόβλημα δεν είναι πολύ μεγάλο), να κάνετε κάτι πολύ απλό.

Τυλίξτε μερικές κιμωλίες με λίγο τούλι και βαλ’τε τις σε ντουλάπια, συρτάρια, στο πατάρι ή όπου αλλού αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την υγρασία. Η κιμωλία θα «τραβήξει» ένα μεγάλο μέρος της υγρασίας και συνεπώς της άσχημης οσμής που τη συνοδεύει. Όταν έρθει η ώρα να χρησιμοποιήσετε πάλι τα ρούχα σας θα μείνετε πολύ ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα!

Εάν το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε είναι μεγαλύτερο, χρησιμοποιήστε στο εσωτερικό της ντουλάπας σας, συλλέκτες υγρασίας. Διαρκούν έως και 4 εβδομάδες και είναι πραγματικά αποτελεσματικοί.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search