DIY: Φτιάξτε μόνοι σας μια στυλάτη βιβλιοθήκη για το σαλόνι!

Εάν είστε λάτρεις των βιβλίων και ανήκετε στη γενιά εκείνη που η γνώση βρισκόταν κρυμμένη σε σελίδες βιβλίων και όχι κάπου σε ψηφιακή μορφή, τότε σίγουρα αυτό σημαίνει πως έχετε πολλά βιβλία και ίσως κάποια δεν ξέρετε που να τα βάλετε.

Παρακάτω θα βρείτε μια εναλλακτική DIY κατασκευή, ώστε να τακτοποιήσετε τα βιβλία σας και να διακοσμήσετε παράλληλα το χώρο σας με μοναδικό τρόπο.

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μια μασίφ επιφάνεια ξύλου, μια παλιά κορνίζα και μεταλλικές γωνίες στήριξης. Κόψτε την μασίφ επιφάνεια και δημιουργείστε ένα πλαίσιο στις διαστάσεις που είναι και η κορνίζα. Κολλήστε την κορνίζα στην εξωτερική επιφάνεια του πλαισίου με ξυλόκολλα. Βιδώστε τη μία πλευρά της γωνίας στο πλαίσιο και την άλλη στον τοίχο. Είτε με καρφιά είτε με μια μικρή τρύπα.

Εάν θέλετε ακόμη πιο οικονομική λύση μπορείτε να αντικαστήσετε την μασίφ επιφάνεια με ετοιμα κουτιά.

Για ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, πριν κολλήσετε την κορνίζα στο κουτί βαψ’τε την σε κάποιο έντονο χρώμα ώστε να κάνει αντίθεση στο χώρο που θα τοποθετήσετε το κουτί.

Η πιο πρωτότυπη και μοναδική βιβλιοθήκη είναι έτοιμη! Φτιαξ’τε τη δική σας σύνθεση με διαφορετικού μεγέθους κουτιά και δώστε στο σαλόνι σας ένα μοναδικό στυλ!

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search