Το σπίτι της Γιούλης & του Γιάννη

Η Γιούλη και ο Γιάννης επέλεξαν για το νέο τους σπίτι έπιπλα από την Polihome, που δένουν αρμονικά μεταξύ τους διαμορφώνοντας ένα χώρο ιδανικό για χαλάρωση. Το γωνιακό σαλόνι Gemini, η πολυθρόνα Victoria, και το σύνθετο σαλονιού Ben αποτελούν τα έπιπλα τα οποία συνθέτουν το καθιστικό του σπιτιού.

Το τζάκι, στο κέντρο του σαλονιού αμέσως κάνει το χώρο πιο ζεστό και φιλόξενο.

Στον ίδιο χώρο του σπιτιού βρίσκεται και η τραπεζαρία, η οποία είναι διακοσμημένη σε mimimal γραμμή έτοιμη για να χαρίσει πολλές ευχάριστες στιγμές με φίλους μιας και το τραπέζι Mileno διαθέτει εναλλακτικές διαστάσεις, ιδανικές για πολλά άτομα! Ο μπουφές Lyon, δένει ακριβώς στο χώρο, ενώ παράλληλα είναι ένα χρήσιμο και λειτουργικό έπιπλο.

Απέναντι ακριβώς από την τραπεζαρία, βρίσκεται η κουζίνα, την οποία διαχωρίζει ένα μικρό χωλ. Εκεί η Γιούλη και ο Γιάννης επέλεξαν να βάλουν την αναπαυτική πολυθρόνα Relax – Massage σε εκρού χρώμα.

Για τη γωνιακή και στυλάτη τους κουζίνα η οποία είναι σε σκούρες αποχρώσεις επέλεξαν 2 σκαμπό μπαρ Lino σε λευκό χρώμα, τα οποία χαρίζουν στο χώρο ακριβώς την αντίθεση που πρέπει!

Στην είσοδο του σπιτιού, τοποθέτησαν το έπιπλο υποδοχής Cuba, ιδανικό να εξυπηρετήσει την αποθήκευση μικροπραγμάτων, μιας και περιλαμβάνει παπουτσοθήκη, κρεμάστρα και καθρέπτη, όλα σε ένα ενιαίο έπιπλο! Δίπλα ακριβώς βλέπουμε την πολυθρόνα Dolce, σε μαύρο χρώμαμε διαχρονικό σχεδιασμό η οποία έχει επικρατήσει εδώ και πολλές δεκαετίες. Ιδανική για κάθε χώρο, οικιακό ή επαγγελματικό. Η απόλυτη επιλογή του Interior Design!

Για τις 2 μικρές κορούλες τους, έφτιαξαν 2 υπέροχα παιδικά δωμάτια σε ροζ αποχρώσεις!

Στο ένα από τα δωμάτια βλέπουμε το σετ παιδικού δωματίου Princess, επιλέγοντας για τη μικρή τους πριγκίπισσα το παιδικό κρεβάτι, το κομοδίνο, την τουαλέτα με το μπουντουάρ το γραφείο Princess,  τη ροζ καρέκλα Siesta Elizabeth και τέλος τη ντουλάπα Veron σε λευκό – μωβ χρώμα που ταιριάζει ακριβώς στα υπόλοιπα χρώματα του υπνοδωματίου.

 

Για το δεύτερο παιδικό δωμάτιο επέλεξαν το σετ valentinaΚαι αυτό στις αποχρώσεις του ροζ με λευκό χρώμα. Στο δωμάτιο βρίσκουμε το παιδικό κρεβάτι Valentina, το κομοδίνο, τη δίφυλλη ντουλάπα και τη συρταριέρα! Όμορφη λεπτομέρεια στο δωμάτιο της μικρής το φωτιστικό νυκτός με σχέδιο κουνελάκι, και το τρίφωτο φωτιστικό οροφής της Ango: Sweet Dreams!

Τα στρώματα που επέλεξαν και για τα 2 κρεβάτια στα παιδικά δωμάτια, είναι τα Hyper Kids, της Be Comfort, τα οποία θα βρείτε αποκλειστικά στην Polihome. Συνδυάζουν την απόλαυαση και την κομψότητα ενώ προσφέρουν άνετο και ξεκούραστο ύπνο χάρη στα πρωτοποριακά υλικά κατασκευής του, τα οποία είναι 100% φυσικά με σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο. Η ιδανικότερη επιλογή για μικρά παιδιά ώστε να μην εμφανίσουν στο μέλλον προβλήματα στη μέση, στον αυχένα και στη μη σωστή στάση του σώματος.

 

Ευχαριστούμε πολύ τη Γιούλη και το Γιάννη, για την ολική επίπλωση του σπιτιού τους από την Polihome και τις όμορφες φωτογραφίες! Σας ευχόμαστε να το χαρείτε και να είναι πάντα γεμάτο με χαμόγελα και ευτυχισμένες στιγμές!

 

Στείλ’τε μας τις φωτογραφίες σας από τις δικές σας επιλογές και συνθέσεις και εμείς θα δημοσιεύσουμε τη δική σας «ιστορία» στο blog της Polihome!

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search