Ιδέες για γωνιακά τζάκια

Ένα τζάκι μετατρέπει το σπίτι αυτομάτως σε φιλόξενο και ζεστό, εναξαρτήτως στυλ διακόσμησης. Είναι πάντα κάτι όμορφο, ενώ το κύρος και η τιμή του σπιτιού ανεβαίνει κατακόρυφα. Οι γωνίες, είναι ιδανικές για τζάκια και πιο πρακτικές διακοσμητικά, αξιοποιώντας έναν φαινομενικά χαμένο χώρο!

Οι γωνίες των σπιτιών συνήθως μένουν χωρίς διακόσμηση ή έπιπλα και αυτό σίγουρα δεν βοηθά στην αξιοποίηση του ελεύθερου χώρου.

Μπορείτε να βάψετε το τζάκι στα χρώματα του σπιτιού για να διατηρήσετε την ομοιομορφία του χώρου. Η μαρμάρινη επένδυση του τζακιού αναβαθμίζει ακόμη περισσότερο το χώρο με τη μοντέρνα διακόσμηση. Εάν επιλέξετε να τοποθετήσετε την τηλεόραση πάνω από το τζάκι (πάντα σε ασφαλή απόσταση) η γωνία αξιοποιείται ακόμη παραπάνω!

Προσαρμόστε το τζάκι στις ανάγκες του χώρου σας! Δεν είναι απαραίτητα ένα τζάκι να είναι μεγάλο σε έναν μικρό χώρο. Μετατρέψτε το σε κλασσικό ή μοντέρνο σύμφωνα με τη διακόσμησή σας και βάψτε το έτσι ώστε να προσαρμόζεται με το χώρο ή να κάνει αισθητή τη διαφορά του!

Δείτε παρακάτω 12 μαγευτικές ιδέες για γωνιακό τζάκι:

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search