Εξαφανίστε τις γρατζουνιές από γυάλινες επιφάνειες!

Με ένα αντικείμενο που χρησιμοποιείτε καθημερινά, μπορείτε να εξαφανίσετε μικρές γρατζουνιές από γυάλινες επιφάνειες όπως καθρέπτες και τζάμια.

Το μοναδικό υλικό που χρειάζεστε είναι λίγη οδοντόκρεμα! Ρίξτε μικρή ποσότητα σε βαμβακερό πανί και τρίψτε απαλά την επιφάνεια που έχει τις γρατζουνιές. Εξαφανίζονται στο λεπτό!

Για λίγο πιο βαθιές γρατζουνιές χρησιμοποιήστε οινόπνευμα. Ψεκάστε με ένα βαποριζατέρ πάνω στις γρατζουνιές. Αφήστε το λίγα δευτερόλεπτα, σκουπίστε και οι γρατζουνιές εξαφανίστηκαν!

Μια άλλη λύση -εξίσου αποτελεσματική- είναι να ανακατέψετε σε ένα μπολ 3 φλ. νερό με 15 ml αμμωνίας. Βουτήξτε ένα απαλό, βαμβακερό πανί μέσα στο μείγμα και βρέξτε την προβληματική επιφάνεια. Τρίψτε τη γρατζουνιά με το πανί κάνοντας κυκλικές κινήσεις. Σκουπίστε και επαναλάβετε μέχρι να δείτε αποτελέσματα.

Αν οι γρατζουνιές είναι πολύ βαθιές τότε θα πρέπει να λάβετε πιο δραστικά μέτρα.

Αν τα σημάδια στον καθρέφτη σας είναι πιο βαθιά -και όχι τόσο επιφανειακά- τότε μπορείτε να απλώσετε πάνω σε αυτά μια στρώση διαφανές βερνίκι νυχιών. Αφήστε το βερνίκι να στεγνώσει και στη συνέχεια καθαρίστε οποιοδήποτε υπόλειμμα με ασετόν.

Σε κάθε περίπτωση δεν θα έχετε τέλεια και μόνιμα αποτελέσματα.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search