Διώξτε τα λίπη από το φούρνο με φυσικά υλικά

Κάθε σημείο του σπιτιού έχει το δικό του τρόπο καθαρισμού. Άλλες φορές αυτός γίνεται επίπονα, άλλες όχι τόσο. Στη δεύτερη περίπτωση, απλά επιστρατεύονται τα κατάλληλα υλικά που σε συνδυασμό με τις σωστές κινήσεις φέρνουν αποτελέσματα χωρίς να ταλαιπωρηθείτε.

Οι οικιακές συσκευές είναι οι πιο δύσκολες στον καθαρισμό τους. Τα καθαριστικά είναι ένας πολύ καλός και αποτελεσματικός βοηθός, αλλά πολλές φορές δεν είναι και αποτελεσματική λύση. Πολλές φορές τα φυσικά υλικά μπορούν να προσφέρουν πιο εύκολα και πιο καλά αποτελέσματα.

Ο φούρνος είναι μια από τις πιο «παραγωγικές» οικιακές συσκευές, αν μαγειρεύετε συχνά. Ο καθαρισμός της δεν είναι μια τόσο συχνή διαδικασία ειδικά αν ο χρόνος που διαθέτετε για τις δουλειές του σπιτιού είναι περιορισμένος. Πριν τον καθαρισμό, ο φούρνος θα πρέπει να είναι κρύος. Θα χρειαστείτε ένα μπολ, μαγειρική σόδα, ξύδι και αλάτι.

Στο μπολ που θα περιέχει λίγο ζεστό νερό προσθέστε αρκετή μαγειρική σόδα, (χοντρό) αλάτι και ξύδι. Ανακατέψτε το μείγμα και έχοντας φορέσει τα γάντια σας αρχίστε να τρίβετε τον φούρνο με ένα σφουγγάρι. Στη συνέχεια, αφήστε το μείγμα να δράσει για μερικά λεπτά. Με ένα υγρό, καθαρό και μαλακό πανί αφαιρέστε το και μαζί του… όλα τα λίπη!

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search