Πεντακάθαρα παντζούρια σε λίγα λεπτά!

Το φθινόπωρο είναι ιδανική εποχή για να τακτοποιήσουμε ή να αλλάξουμε κάποια πράγματα στο σπίτι μας. Ανάμεσα σε αυτά είναι και ένα καλό καθάρισμα στους εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς χώρους του σπιτιού. Τα πατζούρια είναι μία από τις δύσκολες δουλειές. Εμείς σας έχουμε τον πιο εύκολο τρόπο για να τα καθαρίσετε χωρίς να ξοδέψετε πολύ από το χρόνο σας.

Θα χρειαστείτε λίγο ζεστό νερό, λευκό ξύδι και υγρό για τα πιάτα.Ρίξτε αρκετό νερό εξωτερικά στα πατζούρια και τρίψτε με μία βούρτσα με το μείγμα που έχετε φτιάξει χρησιμοποιώντας τα υλικά παραπάνω.
Για να καθαρίσετε τα παντζούρια από μέσα εννοείται πως δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λάστιχο. Μπορείτε, όμως, να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρική σας σκούπα για να μαζέψετε την περισσότερη σκόνη. Αφού το κάνετε αυτό, πάρτε τη λεκάνη με το νερό, το ξίδι και το απορρυπαντικό πιάτων και ένα βετέξ. Βουτήξτε το βετέξ στο μείγμα και καθαρίστε τα παντζούρια σας. Αμέσως μετά σκουπίστε τα με μια καθαρή πετσέτα.

Tips: Τα πατζούρια χρειάζονται καθάρισμα 2 φορές το χρόνο για να παραμένουν καθαρά και να μην χαλάνε από τη σκόνη που “κάθεται” όλο το χειμώνα.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search