Η απίστευτη βίλα της Oprah Winfrey στο Colorado!

Είναι γνωστή από την εκπομπή της «The Oprah Winfrey Show». Εδώ και 20 χρόνια έχει καταφέρει να γίνει η μεγαλύτερη προσωπικότητα της Αμερικής. Υποψήφια για Oscar και δυναμική επιχειρηματίας, έχει ήδη χτίσει τη δική της αυτοκρατορίας. Έχοντας αφήσει πολλές σημαντικές στιγμές στην «κληρονομιά» της αμερικάνικης τηλεόρασης (στην Αμερική όλοι θυμούνται την εκπομπή στην οποία έκανε δώρο σε όλο το κοινό της εκπομπής της ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο ενώ ακόμα θυμόμαστε τον Tom Cruise να χοροπηδάει στο στούντιο δηλώνοντας τον τρελό και παθιασμένο έρωτά του για την τότε σύζυγό του Katie Holms), έχοντας πάρει συνέντευξη από αμέτρητους ανθρώπους από τον χώρο της showbiz -και όχι μόνο, η Oprah Winfrey είναι πλέον και καναλάρχισσα, ενώ θεωρείται (δικαιολογημένα) ένα από τα άτομα με την μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο!

Η Oprah αποφάσισε να αγοράσει ένα ακόμη σπίτι! Το νέο της ησυχαστήριο βρίσκεται στην πόλη Telluride του Κολοράντο. Το σπίτι έχει έκταση 800 τ.μ. και η Oprah το εξαγόρασε από τον πολυεκατομμυριούχο Bob Wall για 14 εκατομμύρια δολάρια. Σε αυτή την τιμή, περιλαμβάνονται….μια έπαυλη πέντε υπνοδωματίων, 7 μπάνια, τζακούζι, γυμναστήριο, σάουνα και πολλές εύχρηστες και «έξυπνες» ανέσεις, οι οποίες οφείλονται στην λατρεία και ιδιότητα του προηγούμενου κατοίκου του ο οποίος έχει διατελέσει πρόεδρος μεγάλων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα της τεχνολογίας.

Αλλά δεν είναι αυτό το μόνο χαρακτηριστικό της έπαυλης να μας κάνει να μένουμε το στόμα ανοιχτό. Μια εντυπωσιακή ξύλινη γέφυρα ξεκινά από την έπαυλη. Με αυτήν ως εφαλτήριο, η Oprah θα μπορεί να απολαμβάνει τον καθημερινό της περίπατο στο δάσος αφ’ υψηλού, σύμφωνα με την εφημερίδα Los Angeles Times. Παράλληλα, η γνωστή παρουσιάστρια και επιχειρηματίας, θα μπορεί να περιηγείται στο τεράστιο κελάρι της έπαυλης χρησιμοποιώντας… τρενάκι μιας και το κελάρι έχει χωρητικότητα 1.600 μπουκάλια κρασί!

Λέγεται πως η Oprah για να αποφύγει προβλήματα με γείτονες, αλλά και τα αδιάκριτα βλέμματα, αγόρασε και το διπλανό οικόπεδο, έκτασης 242 στρεμάτων για 11.000.000$!

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search