Φτιαξ’τε μόνοι σας έναν στυλάτο καθρέφτη για το μπάνιο!

Οι τάσεις στη μόδα αλλάζουν συνεχώς, όχι μόνο στα ρούχα και στη διακόσμηση του σπιτιού αλλά και στο μπάνιο! Και όμως, είναι εύκολο και πολύ γρήγορο, χωρίς πολλά έξοδα, να αλλάξετε τη διακόσμηση στο μπάνιο για να είστε…. στη μόδα!

Φέτος, τα μπάνια διακοσμούνται με στρογγυλούς καθρέπτες που κρέμονται από σκοινί ή ιμάντα. Το κλασικό έπιπλο με τα ντουλάπια, θυμίζει πλέον ένα “βαρετό” μπάνιο. Μπορείτε μόνοι σας να φτιάξετε έναν υπέροχο στρογγυλό καθρέφτη χρησιμοποιώντας απλά υλικά!

Αγοράστε ένα απλό στρογγυλό καθρέφτη ή χρησιμοποιήστε έναν που ήδη έχετε. Θα χρειαστείτε επίσης σχοινί, άγκιστρα που βιδώνουν στον τοίχο, ένα πόμολο πόρτας, κόλλα, βίδες, σύρμα, γατζάκια, κερί καλωδίου, δράπανο, σφυρί και κατσαβίδι.

Τα άγκιστρα, τις βίδες, τα γατζάκια και τα υπόλοιπα εργαλεία θα τα βρείτε πολύ οικονομικά σε κατάστημα με εργαλεία ή βιδες.

Βήμα 1ο Βάλτε στο πίσω μέρος του καθρέφτη έξτρα σύρμα για να είστε σίγουροι πως ο καθρέφτης σας θα παραμείνει στον τοίχο. Ακολουθήστε αυτό το βήμα αν έχετε σκοπό να κρεμάσετε τον καθρέφτη σας στο παιδικό υπνοδωμάτιο.

Βήμα 2ο Χρησιμοποιήστε ένα άγκιστρο για κάθε μεριά του καθρέφτη και κάντε δύο τρύπες στον τοίχο σας.

Βήμα 3ο Βιδώστε μια βίδα στο σημείο που θα κρεμάσετε το σχοινί.

Βήμα 4ο Βάλτε αρκετή δυνατή κόλλα στο πίσω μέρος του πόμολου και κολλήστε το πόμολο πάνω στη βίδα.

Βήμα 5ο Δέστε το σχοινί πάνω στα άγκιστρα δεξιά και αριστερά του καθρέφτη.

Βήμα 6ο Τοποθετήστε το μεσαίο μέρος του σχοινιού πάνω στο πόμολο.

Βήμα 7ο Επειδή το σχοινί μπορεί να χαλαρώσει με το πέρασμα των ημερών και όταν έρθει σε επαφή με την υγρασία του μπάνιου, γι’αυτό στερεώστε το στη θέση του με 2 ακόμα καρφάκια.

Βήμα 8ο Στερεώστε τις άκρες του σχοινιού μεταξύ τους με κέρινο καλώδιο.

Ο καθρέφτης σας είναι έτοιμος!

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search