Σπίτια εμπνευσμένα από… Game of Thrones!

Το Game of Thrones είναι μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές που έχουν περάσει ποτέ από την αμερικάνικη τηλεόραση. Κάθε εβδομάδα εκατομμύρια θεατές κάθονται στην οθόνη του υπολογιστή ή της τηλεόρασής τους για να παρακολουθήσουν ευλαβικά το τελευταίο επεισόδιο. Πολλοί από τους τηλεθεατές-fans έχουν διακοσμήσει το σπίτι τους με τέτοιο τρόπο ώστε να τιμήσουν την αγαπημένη τους σειρά.

Η συγκεκριμένη διακόσμηση σίγουρα δεν χαρακτηρίζεται minimal αλλά γίνεται και υπερβολική εάν δεν χρησιμιοποιηθεί σωστά. Χρειάζονται vintage έπιπλα, βαριές κουρτίνες, πολύ ξύλο και χρυσό το οποίο ήταν άφθνονο στα παλάτια των διάσημων βασιλικών οίκων της σειράς.

Αν ανήκετε στα εκατομμύρια των φανς της σειράς και θέλετε κι εσείς να δημιουργήσετε ένα σπίτι εμπνευσμένο από το Game of Thrones τότε να θυμάστε πως οι τόσο έντονες διακοσμήσεις μπορούν εύκολα να γίνουν βαρετές μετά από λίγο καιρό. Γι’ αυτό καλύτερα να επιλέξετε τέτοια βαριά διακόσμηση για επιμέρους χώρους. Δείτε παρακάτω πως κάποιοι fan της σειράς διακόσμησαν το εσωτερικό αλλά και εξωτερικό χώρο του σπιτιού τους.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search