5 λόγοι για να βάλετε στο καθιστικό σας λευκό καναπέ

O καναπές είναι ένα από τα βασικά κομμάτια του καθιστικού και μπορεί κυριολεκτικά να μεταμορφώσει τον χώρο. To λευκό χρώμα στο σαλόνι το μεταμορφώνει αυτόματα σε πιο κομψό, δίνοντας του υψηλή αισθητική, φινέτσα, αίσθηση χαλάρωσης, ηρεμίας, ελευθερία αλλά και ρομαντισμό. Το λευκό μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα χρώματα και με κάθε διακοσμητικό ύφος. Μοντέρνο, Κλασικό, Boho, Vintage, Country. Πολλοί δεν το επιλέγουν για το σαλόνι τους καθώς σκέφτονται πως “λερώνεται εύκολα”. Δείτε παρακάτω 5 λόγους για να προτιμήσετε λευκό σαλόνι για το καθιστικό σας.

1) Καθαρίζεται εύκολα!

Γωνιακό σαλόνι Norma

Πλέον, οι καναπέδες μπορούν να ντυθούν με ό,τι ύφασμα επιλέξετε εσείς. Στο εμπόριο θα βρείτε πληθώρα αλέκιαστων και αδιάβροχων υφασμάτων που απομακρύνουν τους λεκέδες εύκολα με λίγο νερό!

2)Είναι πάντα στη μόδα

Ο λευκός καναπές είναι διαχρονικός. Αξίζει να γίνει μέρος και του δικού σας σπιτιού. Ιδανικές επιλογές για ένα έπιπλο που έχει υψηλό κόστος είναι σε χρώματα που δεν θα φύγουν από τη μόδα! Λευκό, μαύρο, γκρι είναι τα χρώματα που μπορείτε άφοβα να επιλέξετε για το σαλόνι σας!

3) Η αλλαγή στην διακόσμησή του γίνεται εύκολα:

Με μαξιλάρια και ριχτάρια διαφορετικής απόχρωσης, ο λευκός καναπές μπορεί να δείξει πολύ διαφορετικός. Ανά σεζόν μπορείτε να κάνετε αλλαγές και να φαίνεται σαν καινούριος. Με έμπνευση και φαντασία μπορείτε να τον δείτε να μεταμορφώνετε χωρίς να έχετε ξοδέψει μια περιουσία.

4) Ταιριάζει με όλα τα χρώματα:

Ανέκαθεν το λευκό και το μαύρο ήταν χρώματα που ταιριάζουν με όλες τις αποχρώσεις της χρωματικής παλέτας. Μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα χρώματα που μπορεί να έχει το σαλόνι σας.

Γωνιακό σαλόνι Paco

5) Χαλάρωση στο σπίτι:

Ο λευκός καναπές αποπνέει έναν άλλο αέρα. Ηρεμίας, ελευθερίας. Το λευκό επιδρά θετικά στην ψυχολογία. Μας κάνει να νιώθουμε πιο χαλαροί. Η διακόσμηση το αγαπά.

Αν θέλετε και εσείς να αλλάξετε τον καναπέ του σπιτιού σας και να δώσετε νέο αέρα στο καθιστικό σας, δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στα σαλόνια της Polihome. Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων, θα βρείτε αυτό που πραγματικά ταιριάζει στο χώρο σας!

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search