Living Room Vs Family Room. Δείτε τις διαφορές!

Το Living Room είναι ο χώρος με πιο εντυπωσιακό design στο σπίτι. Εκεί όπου συνήθως υπάρχουν έπιπλα με πιο ακριβό κόστος και ίσως αυτά που δεν χρησιμοποιούνται καθημερινά. Από την άλλη το Family Room πολλές φορές συγχέεται με τον παραπάνω όρο. Είναι όμως το τμήμα του σπιτιού που είναι σχεδιασμένο με βάση τις ανάγκες ολόκληρης της οικογένειας, εκεί που συγκεντρώνονται τα μέλη αλλά και οι καλεσμένοι, προκειμένου να απολαύσουν στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης.

Δείτε παρακάτω μερικά tips τα οποία είναι βασισμένα σε family rooms που μπορούν να τα μετατρέψουν σε ακόμη πιο λειτουργικά, φιλόξενα και cozy.

Αρωματικά κεριά
Τα αναμμένα κεριά σε συνδυασμό με το άρωμα τους, δεν είναι το must μόνο για μια ρομαντική ατμόσφαιρα, αλλά και στην περίπτωση ενός family room χαρίζουν την απαραίτητη ζεστασιά προσθέτοντας μια διακριτική μυρωδιά. Μπορείτε να προσαρμόσετε τα αρώματα των κεριών στην εποχή και για το χειμώνα, προτείνουμε scents όπως κανέλα και βανίλια, που θα προσελκύσουν τους πάντες.

Κουβέρτες πλεκτές ή μάλλινες
Πέρα από τα ριχτάρια που προστατεύουν τους καναπέδες σας από λεκέδες, οι μάλλινες ή πλεκτές κουβέρτες είναι άλλη μια προσθήκη που θα κάνουν το χώρο πιο homey, ενώ οι δεκάδες επιλογές σε σχέδια τις μετατρέπουν σε statement της διακόσμησης.

Κεράσματα και λιχουδιές
Μια ματιά στα περιοδικά διακόσμησης θα σας πείσει ότι οι πιατέλες και τα βάζα γεμάτα κεράσματα, ζαχαρωτά και άλλες λιχουδιές προσθέτουν κάτι από μαγεία! Μπορείτε να τα τοποθετήσετε επάνω στο τραπέζι ή δίπλα στο τζάκι.

Φωτογραφίες παντού!
Λατρεύετε να απαθανατίζετε τις στιγμές με τους φίλους και τους συγγενείς; Μετατρέψτε τες σε κάτι πολύ προσωπικό, βάζοντας τες σε κάδρα, που θα κρεμάσετε στους τοίχους του family room και δημιουργείστε μια συλλογή από ευχάριστες αναμνήσεις, που ολοένα και θα μεγαλώνει.

Λουλούδια και χρώμα
Τα λουλούδια, είτε φρέσκα είτε αποξηραμένα, είναι πάντοτε εκείνο το στοιχείο που δίνει ζωή και χρώμα σε ένα χώρο, ο οποίος κατά τα άλλα μοιάζει απρόσιτος και αδιάφορος. Πειραματιστείτε με τις συνθέσεις, αφήνοντας ελεύθερη τη φαντασία σας.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search