Μεταμορφώστε την παλιά ξύλινη σκάλα!

Εάν έχετε στην αποθήκη σας μια παλιά ξύλινη σκάλα και σκεφτόσασταν να την πετάξετε, βρήκαμε ιδέες για να την κάνετε ένα χρήσιμο εργαλείο και να τη δείτε με άλλο μάτι!

Ίσως να σας φαίνεται δύσκολο στην αρχή αλλά το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας δικαιώσει και θα έχετε και ένα πρωτότυπο κομμάτι διακόσμησης, φτιαγμένο από εσάς!

Ραφιέρα για το σαλόνι σας
Εάν η σκάλα σας είναι διπλή, μπορείτε να αγοράσετε τόσα ράφια όσα και τα σκαλοπάτια της σκάλας και να δημιουργήσετε μια vintage ραφιέρα. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε είτε στο σαλόνι σας είτε στο μπαλκόνι και να οργανώσετε εκεί τις μικρές γλάστρες σας. Εάν η σκάλα σας όμως είναι μονή μπορείτε είτε να την κρεμάσετε στον τοίχο και να βάλετε επάνω διακοσμητικά είτε να την εχετε σε κάθετη θέση και να κρεμάσετε επάνω από τη φλις κουβέρτα σας για να την έχετε σε εύκολη πρόσβαση.

Ακόμη μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για ραφιέρα στο μπάνιο. Κρεμάστε καλαθάκια και τοποθετήστε μέσα τις πετσέτες, το χαρτί υγείας και άλλα μικροαντικείμενα που χρησιμοποιείτε καθημερινά.

Μετατρέψτε την σε γραφείο!
Εάν πιάνουν και λίγο τα χέρια σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δυο παλιές σκάλες, και να τις μορφοποιήσετε έτσι ώστε να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό γραφείο ή μια κονσόλα εισόδου.

Παπουτσοθήκη
Αφήστε τη σκάλα σε όρθια θέση και κρεμάστε εκεί τις γόβες σας!

Θέση για γλάστρες
Στο εμπόριο θα βρείτε ειδικές γλάστρες που στέκονται ανάμεσα στα κάγκελα. Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε τοποθετώντας τες στα σκαλιά και να δημιουργήστε έναν μίνι-κήπο στο μπαλκόνι σας. Δώστε προσοχή στη σωστή σταθεροποίηση της σκάλας για να μη δημιουργηθούν ατυχήματα.

Τι γίνεται όμως εάν δεν έχετε κάποια παλιά σκάλα; Η Polihome έχει τη λύση. Με ένα κλικ εδώ, αποκτήστε τη δική σας σκάλα και διαμορφώστε την όπως ακριβώς σας αρέσει!

Extra tip: Όποια μορφοποίηση της σκάλας και αν επιλέξετε, ξεκινήστε πρώτα τρίβοντας το ξύλο και στη συνέχεια περάστε το με ένα διάφανο ή οποιουδήποτε χρώματος της αρεσκείας σας βερνίκι για να της δώσετε το στυλ που ταιριάζει στο χώρο σας!

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search